2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده🥺🥺😪😔

209 بازدید | 26 پست

بچه ها من ۱۸ سالمه ازدواج کردم من کارورزی میرم ک دیپلم بگیرم هنوز دیپلم نگرفتم دیشب شوهرم اومد طرفم برا رابطه نتونستم گفتم باید ۶ صب بیدار شم برم امتحان دارم عزیزم بمونه فردا دیشب بدترین فوشا رو بم داد و امروزم ک ازش معذرت خواستم گفت گمشو شبیه ایبگ ماشین میمونی گندله ی نگاه کن ب هیکلت همچین مالی هم نیستی بدترین حرفا رو زد بهم😔😔😪در صورتی ک من هی باش حرف میزدم ک بام حرف بزنه پیام دادم هم بش ک دلم هوس بستنی کرده نخرید 😔😔😔😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چندم خوندی

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

گفتم ناهار چی دوس داری درست کنم گفت ناهارت بخوره تو سرت ننم بود واسه ناهار درست کردن تو رو تحفه میخا ...

چرا انقد خودتو خوار میکنی؟ بی محلش کن بیاد منتتو بکشه 

اونکه یه ذره تورو درک نمیکنه توام واسه خودت ارزش قائل شو

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
چرا انقد خودتو خوار میکنی؟ بی محلش کن بیاد منتتو بکشه اونکه یه ذره تورو درک نمیکنه توام واسه خودت ار ...

من میخواستم باهم قهر نمونیم تو خونه حرف نمیزنه ی کلام دلم میگیره

امشب ک گفت شبیه ایبگ ماشینی گندله مالی نیستی ازش متنفر شدم

تا اخر دیگه الان دوازدهمم میخوام دیپلم بگیرم

میری دوازدهم؟

خب بگیر دیگه مشکلی نیست کم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بعد این حرفهای زشت بهش پیام دادی دلم هوس بستنی کرده؟چقدر بی تربیت .

نه قبلش ک این حرفا رو بگه نوشتم براش ی بستنی میخری برام دلم میخواد نخرید اومدم این حرفا رو بم زد گفت زنا مردمو ببین تو جی بودی

نه قبلش ک این حرفا رو بگه نوشتم براش ی بستنی میخری برام دلم میخواد نخرید اومدم این حرفا رو بم زد گفت ...

ببین عزیزم سیاست داشته باش حتی اگر میخوای بپیچونیش درست بپیچون 

ولی سعی کن به حرفاش گوش کنی تا چیزی بهت نگه توام به چیزی که میخوای بذسی

ببین عزیزم سیاست داشته باش حتی اگر میخوای بپیچونیش درست بپیچون ولی سعی کن به حرفاش گوش کنی تا چیزی ب ...

والا درست پیچوندم با هزار زبون ریختن و ببخشبد و اینا ولی هر چی خواست بم گفت