2777
2789
عنوان

چقدر کوردا رو دوست دارم 😍 کی کورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 148 پست
چیزی ک من ن دیدم ن شنیدمایشون شوهرخاله هاشون تو جو بودن چیزی گفتن.

میخاین شما بیاین کردستان مهمونتون کنیم بفهمین البته یکیشون پیرانشهره بایزیدی فامیلشون که تو پیرانشهر معروفه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ترک ازدواج داشتنولی اینکه ما کوردا زن ترک میگیریم و با قسم قرآنی شوخی هست و لاغیر

والا میگیرن چرا نگیرن با سند ثابت کن نمیگیرن😂 با یه کرد هم پارسال من تو رابطه بودم کات کردم 😂😂

بمولا گرفتن

اونا گرفتن

ولی قسم قرآن خوردن ک‌ما کوردا زن ترک میگیریم بقران

خیلی خنده دار بود خیلی

چون خودشون گرفتن

چرا همه کوردها رو شامل کردن

من ک هم خودم کوردم

هم همسرم

و ۹۰ درصد دوستام

اندازه انگشتان ی دست هم ندیدم ک زن تورک گرفته باشن

انقد تعصبانه حرف نزنید

هر کی کامنتت بخونه قشنگ منظور و نیتت می‌فهمه خواستی چی نشون بدی

همه جا هستید تاپیک لرا بلوچا شمالیا🤣

اصلا شما نیستید یه پست میزاریم یا تایپک از تراکتور همتون میاین بژی کرستان ماهم یاد گرفتیم دیگه اگه زبانمون رو زیر سوال ببرین لهجه تون رو زبر سوال ببریم البته که حیف با شوهر خاله هام زیاد مشکل ندارم حتی میگفتم 

والا میگیرن چرا نگیرن با سند ثابت کن نمیگیرن😂 با یه کرد هم پارسال من تو رابطه بودم کات کردم 😂😂

اصلا متوجه نیستی من چی میگم

اصلا اصلا

چندبار بخون بلکه متوجه بشی

فارسی نوشتم و روان 

نمیدونم جوگیر شدن یا چیزی زدن یا چی شده اما خودشون گرفتن انصافا هم مشکلی باهاشون نداریم

درسته بعضی شهرهای مرزی هم کورد دارن هم‌تورک تکاب نقده میاندواب عجبشیر...خب مشخصه اذدواج هم دارن باهم دیگه ولی بقیه جاها مص سنندج سقز بانه ..نه 

اونا گرفتنولی قسم قرآن خوردن ک‌ما کوردا زن ترک میگیریم بقرانخیلی خنده دار بود خیلیچون خودشون گرفتنچر ...

نوشتم اکثرا نه همشون دقت کنی... حتی یکیشون با کمال بی خجالتی به نماز خوندن خالمم گیر میده که دستاتو بیار جلو نماز بخون به همه چیز گیر میدن

درسته بعضی شهرهای مرزی هم کورد دارن هم‌تورک تکاب نقده میاندواب عجبشیر...خب مشخصه اذدواج هم دارن باهم ...

اصلا جوابشو نده

معلومه قصدش چیه

خیلی بچگونه صحبت می‌کنه

امثال این باید بیان تاپیک ها رو ب انحراف بکشن

ک خودشون ثابت کنن

زهی خیال باطل

2790
2778
2791
2779
2792