خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی یکی از دوستای همسرم کرد کرمانشاهه،خیلی پسر خوب و مودبیه و دکترام میخونه.با یه دختر تهرانی نامزد کرد،ولی سر این که خونوادش اسم گواهی بکارت آوردن دختره وسایل بله برونو پس فرستاد.
نمیدونم چرا پسره عرضه وایسادن تو روی خونوادشو نداشت.
راستش دلمم براش سوخت که اینجوری شد.چون خیلی دختره رو دوست داشت.البته دختره هم بهش سر بود از نظر خوشگلی.
منظورم اینه ازدواج با قومای دیگه دارن.
با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
نه بخاطر کمربند نیست ولی شنیده بودم این رسم رو دارن کلا کورد ها رو دوست دارم
زن دوستن خوش میگذرونن بزن برقصشون برپاست هرهفته ولی از نظر مادی بانه ای ها وعضون توپه اونم بخاطر اینکه اکثرا تو کار واردات لوازم خانگی این چیزان بخاطر موقعیت شهرشون