2777
2789
عنوان

برا دانشگاه حاضرید برید شهر دور

176 بازدید | 21 پست

مثلا سیستان بلوچستان ؟من میگم یه رشته کمتر برم ولی خدایی نکرده شهر دور نرم  

تعداد رای : 11
نظرسنجی
اره
4
36%
نه
5
45%
دیدن نتایج
2
18%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسوج

وقتی میری شهر دور باید اینو در نظر بگیری همه دوستات قراره از شهر غیر خودت باشن حتی ممکنه با کسی غیر شهر خودت ازدواج کنی چون به هر حال ممکنه عاشق شی یا موقعیت خوب پیش بیاد زندگیت از این رو به اون رو میشه هم خوبی های خودش رو داره هم بدی های خودش رو . ولی عواقبش رو بسنج بعد برو . من به این مورد فکر نکرده بودم الان فارغ التحصیل شدم همه دوستام ار شهرای دیگه هستن چون خوابگاهی بودم و با کسی غیر همشهری ازدواج کردم و خداروشکر راضیم ولی هیچوقت فکر نمیکردم زندگیم اینطوری بشه :) حس خوشبختیم دارم و برگردم عقب بازم انتخاب می‌کنم با همه سختیاش

وقتی میری شهر دور باید اینو در نظر بگیری همه دوستات قراره از شهر غیر خودت باشن حتی ممکنه با کسی غیر ...

حس خوبی بهم دادی 😅ولی خودت فکر کن ازدواج با کسی که نه از قومته نه مثل تو صحبت میکنه نه عقایدتو داره سخته نه ؟

حس خوبی بهم دادی 😅ولی خودت فکر کن ازدواج با کسی که نه از قومته نه مثل تو صحبت میکنه نه عقایدتو داره ...

اره ولی خیلی وقتا ارزشش رو داره . باید خودت بسنجی . خیلی وقتا هم باعث اختلاف های زیاد میشه . باید دو طرف بپذیرن یه فرق هایی دارن