2777
2789
عنوان

دارم میرم سر خونه زندگی خودم

188 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من قرار تا آخر شهریور برم سر خونه زندگی خودم و اینکه پدر شوهرم بهمون خونه داده و خودش و مادر شوهرم با اینکه خونه دیگه ای دارند میرن شمال زندگی کنند فقط چون خونه زندگی خودشون بود و اسباب اساسیه ی خودشون بود ، یه سری وسایل هنوز مونده ببرن تو یه اتاق جدا گذاشتند  و منم دیگه بعد صفر وسیله هامو می‌چینم و خب اونا یکی دو هفته دیگه میان بقیه رو ببرند ،اونقدردرگیر تنش و استرس شروع زندگی مشترک هستم بنظرتون سر این موضوع که دیگه لازم نیست حرص بخورم ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالتون  کاش منم شانس داشتم مث شماها

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

دستشون درد نکنه خونه دادن بهتون روت میشه چیزی بگی بهشون ؟

نه والا حرف چیزی گفتن نیست تو این مواقع سر هر چیزی آدم استرس میگیره می‌خوام به چیزای مهمترین فکر کنم تا چیزای گذرا و قابل حل 

خوشبخت بشی عزیزم پی توهم استرس منو داری منم آخرشهریورعروسیمه نه عزیزم نیاز نیس زیادخودتو اذیت کنی

آره البته من عروسی نمی‌گیرم وگرنه برای مراسم داستان جدا داشتم  ولی واقعا شروع زندگی جدید استرس زا هست