2777
2789
عنوان

گربه دارا کمککک

43 بازدید | 8 پست

عاقا من تاحالا گربمو بیشتر از ۵-۶ ساعت تنها نذاشتم، الان باید برم جایی یک روز کامل نیستم از صبح تا شب

گربمم نمیتونم ببرم، میدونم ک گربه میتونه تنها بمونه فقط نگران غذاشم

این حتی اگر یک کیلو غذا بریزم براش همه رو یکجا میخوره دیگه کل روزش بی غذا میمونه! ظرف غذا اتوماتیک هم خیلی گرونه ۵-۶ میلیونه الان نمیتونم بخرم

شما تنهاش میذارید غذاشو چیکار میکنید؟

من تنها میزارم براش به اندازه غذا میزارم خودش گشنه اش بشه میخوره اونجوری نیست  ک یک دفعه همرو بخوره 

شمام میتونی تیکه تیکه جاهای مختلف خونه غذا بزاری یا به کسی بسپاری غذا بزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من ظرف غذای اتوماتیک دارهولی شما اگر نداری چند تا ظرف جدا چند جای خونه بزار براش

فکر کتم همه رو بره بخوره همون اول😂

خیلی حریصه برای غذا، مال شمام همینجوریه؟؟

من تنها میزارم براش به اندازه غذا میزارم خودش گشنه اش بشه میخوره اونجوری نیست ک یک دفعه همرو بخوره ...

مال منم کوچیک تر که بود همینجوری بود فقط اندازه ای ک سیر میشد میخورد، ولی الان خیلی حریص شده خیلییی میخوره

زیاد بهش غذا نده چاق میشه به همسایه یا کسی بسپارید

اره خودم کم کم غذا میدم بهش ۳-۴ وعده ولی نمیدونم تنها گذاشتنشو چیکار کنم

اخه ما تهرانیم اصلا نمیشه به همسایه اعتماد کرد و کلید داد اصلا همو نمیشناسیم، خانواده شوهرم نزدیکن که با اونا داریم میریم بیرون

اره خودم کم کم غذا میدم بهش ۳-۴ وعده ولی نمیدونم تنها گذاشتنشو چیکار کنماخه ما تهرانیم اصلا نمیشه به ...

دیگه یک روز رو چاره نیست زیاد براش بزار درحد دوسه ساعت هم گرسنه باشه چیزی نمیشه 

فکر کتم همه رو بره بخوره همون اول😂خیلی حریصه برای غذا، مال شمام همینجوریه؟؟

آره دقیقا 

شکمو ترین گربه جهان رو دارم من

بخاطر همین اصلا مجبور شدن براش ظرف غذای اتوماتیک بخرم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834