2777
عنوان

ی کمک بهم میکنید

125 بازدید | 5 پست

من 3هفته پیش سقط داشتم الان کمردرد پدر منو دراورده ده دقیقه نشسته یا سرپا باشم کمرم انگار داره از وسط نصف میشه و سینه هامم خیلی درد میکنه رفتم سونو ی بقایای ریزی مونده بود ک گفت با پریود دفع میشه بنظرتون این دردا واسه چیه؟نکنه عفونت کرده باشن همون بقایا؟هنوز پریود نشدم.

عزیزم موعد پریودت کی هستش اگه خیلی مونده ممکنه تا اون موقع خدا نکرده عفونت بگیری ...عفونت باعث درد زیاد تو لگن میشه ... اما اگه پریودت نزدیکه صبر کن ببین همه چی دفع میشه یانه... انشالله همش بیاد بیرون ...

من دو با سقط داشتم هر دو تا قلب تشکیل نشده بود... ان شالله بارداری بعدیت به خوبی و خوشی باشه عزیزم

عزیزم موعد پریودت کی هستش اگه خیلی مونده ممکنه تا اون موقع خدا نکرده عفونت بگیری ...عفونت باعث درد ز ...

ای وای درد زیادی تو لگن دارم پریودم نمیدونم بعد سقط کی میشه.مال منم ساک حاملگی هر 3بار تو 5هفته موند و سقط شد رشد نکرد.علت سقطت مشخص نشده؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ای وای درد زیادی تو لگن دارم پریودم نمیدونم بعد سقط کی میشه.مال منم ساک حاملگی هر 3بار تو 5هفته موند ...

عزیزم منم چند وقت بعد از سقط کمردرد شدید داشتم دوهفته ای بعد خوب شد

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
پس این کمردردم طبیعیه خیلی درد دارم بعضی وقتا.

آره منم خیلی درد داشتم خودش خوب شد

اگر عفونت باشه کمردرد نداری لگنت درد میگیره و زیردلت بعد از سقط هم معمولا آنتی بیوتیک میدن مشکلی پیش نمیاد

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود