2777
2789
عنوان

زنان شاغل❗زنان خانه دار ❗

160 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من خیلی میبینم که خانم های شاغل و خانه های خانه دار مدام باهم درگیر میشن که ای وای این بهتره اون بهتره یا اون بدخته من چندتا نظر دارم درموردش که دلم خواست باهاتون به اشتراک بذارم.

از نظر من اینکه یه خانم  خانه دار باشه یا شاغل انتخاب خودشه و بسته به شرایطی که داشته و موقعیتی که داشته و حتی روحیات  علایقی که داشته انتخاب کرده خانه دار باشه یا شاغل❌ پس کسی اجازه نداره بهش توهین یا حسادت بکنه❌.من خیلی ناراحتم میشم وقتی میبینم کسی میگه هه زنی که کار می‌کنه حمال و...زنی که خونه داری می‌کنه ملکه اس و خانمی میکنه.

و خیلی ناراحت تر میشم وقتی میبینم یه خانم شاغل کارایی که یه خانم خانه دار انجام میده رو حقیر میشماره و بهش میگه خب مگه چیکار میکنی و... و خودش رو برتر می‌دونه .

❌ما اجازه نداریم به خاطر انتخاب های شخصی دیگران تحقیرشون کنیم ❌

به نظرم هر دوی این خانم ها یه سری مزیت و معایب دارن که دلم نمی‌خواد الان درموردش صحبت کنم. 

مورد بعدی به نظرم کسی که جایگاه کسی رو تحقیر می‌کنه و مدام درحال تخریب کردن شخصیتشه ، دلیل رفتارش ❌بخاطر این هست که ته ته وجودش میخواد جای اون باشه و با اینکار زشت داره خودش رو گول میزنه و آروم می‌کنه❗

❌خواهشاً اگر نظری داشتید با احترام بگید ، توهین به هر قشری =تگ کردن نی نی یار و گزارش❌ 

امیدوارم در هر جایگاهی که هستید موفق و سربلند باشید ❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

از نظر من شاغل خوش به حال خانه دارهای پولدار

اما شاغل بودن هم حس خوبی به ادم میده

در کل سلیقه شخصی هست و شرایط زندگی هر کسی و به دیگران واقعا ربطی نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙋🏻‍♀️🤌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

به نظرمیکی از دلایل اینه که  خیلی از خانما که هم دیگه رو میکوبن از جایگاه خودشون ناراضی اند مثلا خانم خانه داری که دوست داشته شاغل باشه و به دلیل مخالفت همسر و یا تربیت فرزندان مجبور شده تو خونه بمونه واکنش درستی مقابل خانمای شاغل نداره یا بر عکسش خانم شاغلی که اتفاقا دوست داره تو خونه بشینه و اوضاع زندگیش رو سر و سامون بده ولی به دلیل فشار مالی مجبوره بره سرکار ممکن هست رفتار درستی با خانمای خونه دار نداشته باشه میخوام بگم خانمای خونه دار هیچ تقصیری در کار کردن و زحمت کشیدن خانمای شاغل ندارن و برعکسش هم اینه که خانمای شاغل مقصر خونه نشینی و حوصله سر رفتن خانمای خونه دار نیستن پس ما باید به هم احترام بزاریم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به نظرمیکی از دلایل اینه که خیلی از خانما که هم دیگه رو میکوبن از جایگاه خودشون ناراضی اند مثلا خان ...

کاملا درسته موافقم 🌹🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

این جنگ بی سر و ته از شاغلا شروع میشه

من دور و بر خودم اینو دیدم 

که میخوان‌خودشون رو‌در همه زمینه ها سرامد معرفی کنن

و خودشونو با خانم خانه دار مقایسه میکنن

مامان من شاغل بود و دائم من باید غذا میپختم,خونه رو مرتب میکردم

الانم هیچی یادش نیست همه جام میکه من شاغل بودم و سه تا بچه رو بزرگ کردم

نمیگه که کلا دختر بزرگم رو‌ ندیدم چون همش باهاش شیفت مخالف برمیداشتم 

من که هر شاغلی بخواد کلاس بیاد میگم باید از بچه ات پرسید که شاغلی خوبه یا نه

این جنگ بی سر و ته از شاغلا شروع میشهمن دور و بر خودم اینو دیدم که میخوان‌خودشون رو‌در همه زمینه ها ...

چه خاطره تلخی🥲

چه خاطره تلخی🥲

خیلی زیاد

بخاطر همین من شاغل نشدم

موندم خونه پیش یچه ام

با کم ساختم

تحقیر شدم

ولی هیچ کدوم اینا برام مهم نبود و نیست

وقتی که بچم بترسه ،مریض باشه ،استرس داشته باشه ،من اکر نباشم ،اون کیو داره ؟

کی میتونه به به بغل کردن ،با یه قربونت برم کفتن ارومش کنه؟ 

خیلی زیادبخاطر همین من شاغل نشدمموندم خونه پیش یچه امبا کم ساختمتحقیر شدمولی هیچ کدوم اینا برام مهم ...

❤️❤️🌹موفق باشید 

موافقم هر دو قابل احترام هستند.

گاهی وقتا اطرافیان اینقد سرکوفت و طعنه میزنن یا مثلا 

شوهرا مقایسه می‌کنند که طوری باب شده ارزش خانم های شاغل بیشتره متاسفانه و باعث ناراحتی خانم های خانه دار شده

کاش اطرافیان ما رو همون طور که هستیم بپذیرن

موافقم هر دو قابل احترام هستند.گاهی وقتا اطرافیان اینقد سرکوفت و طعنه میزنن یا مثلا شوهرا مقایسه می‌ ...

موافقم ❤️🌹🥰