سلام دوستان من خیلی میبینم که خانم های شاغل و خانه های خانه دار مدام باهم درگیر میشن که ای وای این بهتره اون بهتره یا اون بدخته من چندتا نظر دارم درموردش که دلم خواست باهاتون به اشتراک بذارم.
از نظر من اینکه یه خانم خانه دار باشه یا شاغل انتخاب خودشه و بسته به شرایطی که داشته و موقعیتی که داشته و حتی روحیات علایقی که داشته انتخاب کرده خانه دار باشه یا شاغل❌ پس کسی اجازه نداره بهش توهین یا حسادت بکنه❌.من خیلی ناراحتم میشم وقتی میبینم کسی میگه هه زنی که کار میکنه حمال و...زنی که خونه داری میکنه ملکه اس و خانمی میکنه.
و خیلی ناراحت تر میشم وقتی میبینم یه خانم شاغل کارایی که یه خانم خانه دار انجام میده رو حقیر میشماره و بهش میگه خب مگه چیکار میکنی و... و خودش رو برتر میدونه .
❌ما اجازه نداریم به خاطر انتخاب های شخصی دیگران تحقیرشون کنیم ❌
به نظرم هر دوی این خانم ها یه سری مزیت و معایب دارن که دلم نمیخواد الان درموردش صحبت کنم.
مورد بعدی به نظرم کسی که جایگاه کسی رو تحقیر میکنه و مدام درحال تخریب کردن شخصیتشه ، دلیل رفتارش ❌بخاطر این هست که ته ته وجودش میخواد جای اون باشه و با اینکار زشت داره خودش رو گول میزنه و آروم میکنه❗
❌خواهشاً اگر نظری داشتید با احترام بگید ، توهین به هر قشری =تگ کردن نی نی یار و گزارش❌
امیدوارم در هر جایگاهی که هستید موفق و سربلند باشید ❤️