2821
2789
عنوان

حرف مردم

124 بازدید | 13 پست

من‌دوتا بچه‌دارم

دوباره باردارم دوماهه

بچه اولم یکساله

ب هیچکس هنوز‌نگفتم باردارم

چون‌دخترم‌ شیطونه

همه میگن دیگه نیاریا

بسه فلان

حتی پدرمم میگه دیگه بسه بچه

اخه‌من‌دوست‌داشتم بچه‌سوم

یکی  میبینه‌منو‌میگه چقد‌لاغر شدی

واقعا‌نمیدونم‌چجوری‌‌اروم‌کنم‌خودمو

چرا همه‌تو‌زندگی نظر میدن🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخاطر سلامتی خودت بچه زود به زود دنیا نیار مگه دیر میشه؟حالا که بچه دار شدی ناراحت نباش❤

اخه دوست‌داشتم دوتاشون باهم بزرگ شن🥲ناراحت فقط از دخالت بقیه هستم نه از بارداری😔

ببخشید اشتباه نوشتماولی ۷ سالشعدومی یک

مبارکه عزیزم چه خوب که فرزندت مادری مثل تو داره که برای اومدنش چشم انتظاره و با علاقه پذیرای فرزند سومشه .اگه خودت و همسرت با این موضوع مشکلی ندارید بقیه هم دیر یا زود با شما همراه میشن و به تصمیم شما احترام میزارن .چه بسا مادرانی که چند قلو رو همزمان بزرگ میکنن الان شما با این تفاوت سنی بچه ها اوضاعتون از اونا خیلی بهتره

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
مبارکه عزیزم چه خوب که فرزندت مادری مثل تو داره که برای اومدنش چشم انتظاره و با علاقه پذیرای فرزند س ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم

اره دوتا گل دختر دارم

همش‌دعا میکنم خدا یه گل پسرم بده بهم🥲اگه‌منو‌لایق‌بدونه

ب خدا نههرگز

ببین فرض کن خونت رو درش رو باز بذاری بعد بیای ببینی دزد زده.ایا کار درستیه که در و پنجره خونه رو باز بذاری و توقع داشته باشی دزد نزنه؟

سوال بعد اینکه 

من به شما کتک می زنم شما به من کتک می زني یا من به شما کتک نمی زنم شما منو کتک نی زني

کدوم موقعیت درسته؟اگه من آسیب وارد کردم شما منو می زنی؟مقابله به مثل می کنی؟

و اگه آسیب وارد نکردم و کتک نزدم شما حق داری منو بزنی؟

خیلی ممنونم ازت عزیزماره دوتا گل دختر دارمهمش‌دعا میکنم خدا یه گل پسرم بده بهم🥲اگه‌منو‌لایق‌بدونه

انشاله اینم پسره فقط نذر کن اسمش رو محمد بزاری و وقتی تکون میخوره با نام محمد صداش کن.اگه تا قبل از سه ماهگی این کار رو بکنی بچه پسر میشه .توضیحات بیشتر هم تو مفاتیح الجنان اومده اگه دوست داشتی یه نگاه بمداز

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان.