2777
2789

بارنگش البته برای مدرسه میخوام 😃😃💕پوستمو خراب نمیکنه زیرش یک ضد افتاب بی رنگ میزنم 

ما از خیلیا عقب موندیم چون؛ اونا منفعتو در نظر گرفتن ما معرفتو.

مشاوره رایگان پوست و مو روبیکا پیام بدید

Trustisho

کارشناسان ارشد شرکت لیاتیم

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ مصرف میخاهی کنی بنظرم حتما فوم یا شستشوی صورت بگیر بعد اینک مصرف کردی بشوری صورتتو جتما بعدش نرم کننده هم بزن صورت خشک نشه 

ضدآفتاب خوبیه ولی منافذ میاره وقتی روی صورت میمونه ب طور طولانی چون من فوم پاک کننده خراب شد دیگ نخریدم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من چند ساله ضد افتاب رنگی لانسون میزنم لک نیاورده بعید میدونم سینره هم لک بیاره ولی حتما تو مدرسه اس ...

ممنونم بابت جوابتون💕💕بله پارسال استفاده نمیکردم پوستم خیلی سوخت امسال میخوام استفاده کنم

اگ مصرف میخاهی کنی بنظرم حتما فوم یا شستشوی صورت بگیر بعد اینک مصرف کردی بشوری صورتتو جتما بعدش نرم ...

ممنونم بابت جوابتون💕💕💕😍

میشه راهنماییم کنید؟ 😃💕🙏🏻🙏🏻🌸🌸

روبیکا 

@S_vhd62

پیام بدید💌

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی