2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم که این طور باشه چون حتی تو سامانه مای مدیو هم نوشته ثبت نام قطعی و دانش آموز این مدرسه اس

برای همین میگم

نگران نباش

بابااین مدارس زرزیادمیزنن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بعد یعنی دانش آموز شون میمونه

اره بابا حتما یکی رفته بزور ثبت نام کنه جا نبوده پیشنهاد پول داده  اونام گفتن بزار ب یکی ک یکم ساده تره بزنگیم 

اصلا ممنوعه جاب جایی  بین پایه ها  مگ با دلیل محکم و نامه آموزش وپرورش

نرو الان  ببینن نمیای ب یکی دیگ میزنگن

شما نهایت هفته آخر شهریور ی سر برو واس تصفیه حساب

اره بابا حتما یکی رفته بزور ثبت نام کنه جا نبوده پیشنهاد پول داده اونام گفتن بزار ب یکی ک یکم ساده ...

شاید چون مدیر پول دوسته. 

آخه ما هیچ وقت بین پایه ها به محدوده خونمون گیر نداده بودن

تصفیه حساب رو که قبلا کردم هنوز نگفتن برای سال جدید پول بدید که اینم فک کنم آخرای شهریور میگن بله نباید برم چون آخه الان پرونده رو هم بگیرم جایی برای ثبت نام نیی

باید همین کارو بکنم فک کنم اتفاقا خونه یکی از اقوام شوهر اونجا هست ولی آخه دیگه الان باید بگن که شما ...

عزیزم برو بگو خونم و عوض کردم 

بگو خونه فلانیه داده خودش رفته خارج داده ما بشینیم

ممنون والا الکی خانواده ها رو نگران کنن شما اگه میخواستی ثبت نکنی که باید توی مرداد یا تیر میگفتی نه ...

دقیقا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......