2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خوب قیمت پایین

2152 بازدید | 18 پست

سلام خانوما ضد افتاب خوب درحد 250 300 

برا پوست چرب ک جوش داره چی بگیرم 

خودم میخوام ایزین سفارش بدم ولی تا برسه دستم طول میکشه و از طرفی امشب میرم مشهد پوستم میسوزههههه

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهترین ضد آفتابی که استفاده کردم پیکسل بود. 

مناسب پوست چرب و مستعد جوش 

خودم استفاده کردم پوستم به شدت حساسه ولی چون فلوییدی هست و بافت سبکی داره خیلی راضیم

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

استیلن . مای . پیکسل . پریم

ایزدین منظورتونه؟ ایزدین ۳۰۰ نیست اونا فیکه الان نمیدونم چنده ولی ۳ ماه پیش خریدم ۱۴۰۰

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عهه رنگی فلوییدی پیکسل؟ بنظرت پحافظتش خوبه؟

اره عالیه من خیلی دوستش دارم

قبلا پرودرما میزدم خیلی خوب بود  اونم این آخریا مثل اینکه تقلبی شده بود دیگه استفاده نکردم، ،،الان چند وقته پیکسل میزنم خیلی راضیم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

Cc کرم هست قیمتش 300

و خب یکی دیگه BB کرم هم هست که 300 

هردو رنگ دار هستن و برای لک های صورت ولی cc صورت رو چرب نمیکنه موندگاری داره ولی طبیعی و رنگ پوسته

اما BB کرم رنگ برنزه هست ولی صورت چرب میشه بعد چند ساعت و تمام لک هارو میبره

اره عالیه من خیلی دوستش دارمقبلا پرودرما میزدم خیلی خوب بود اونم این آخریا مثل اینکه تقلبی شده بود ...

چون رقیقه زود تموم نمیشه؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂