2777
2789
عنوان

شوهر بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 52 پست
تربیت خانوادگیشونه دیگه پدر شوهرم الان ک پیره زنش فوش میده اونم جوابشو😂😂

من اگر جوابشو بدم تا کتک کاری نشه دست بر نمیداره.خودمم خیلی بدم میاد فحش بدم.دخترم میگه آنقدر پاستوریزه نباش تو هم بده

به خدا خسته شدم زده شدم حالم بهم میخوره نفرینش میکنم بهمش میگم الهی لال شی

من چن روز پیش معده درد داشت گفتم خدایا چرا بجای معدش ک من دارم اذیت میشم زبون درد نمیدی بهش ک یه چن وقت اگ خاست حرف زشت بزنه دردش بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستم بلند کرده دوباراز وقتی جواب میدادم منم بلند شودم درسته زورم ب اندازه اون نیست و نبوده اما این د ...

اخرین باری که زد مثلا اومدم از خودم دفاع کنم اونم هنچین سرمو کوبوند زمین تا چند دیقه بیهوش بودم فرداش کارم کشید سیتی اسکن.

اصلا کم نمیاره 

سلیطه بازی که مادرخواهرش آخر این حرفان

دعوا و کتکاری که ماشالله خودشون یکی از یکی جنگی ترن بعد من توی خانواده ای که حتی دعوای ساده پدرمادرمم ندیدم

عاقبتش چیه به نظرت برم پزشکی قانونی اونام براش نهایت دیه ببرن اونم بالاخره میدهبعدش چی طلاق بگیرم بع ...

نه طلاق نگیر . اما حق طلاق ازش بگیر . باید یه ترسی ازت داشته باشه . که خواست دهنشو باز کنه اول مزه مزه کنه بعد بیان کنه .

البته راهکار درست تر اینه ببریش پیش مشاوره . که البته میدونم مردای ایرانی رو اعدامم کنی حاضر نیستن پیش مشاوره برن .

نه طلاق نگیر . اما حق طلاق ازش بگیر . باید یه ترسی ازت داشته باشه . که خواست دهنشو باز کنه اول مزه م ...

نه قبول نمیکنه مشاور رو 

حتی برادرش هم گفت ما هممون مشکل داریم 

نه قبول نمیکنه مشاور رو حتی برادرش هم گفت ما هممون مشکل داریم

ولی خودت با مشاوره صحبت کن . بگو شوهرم چنین ویژگی داره . راهنماییت میکنن . شاید راهکاری بدن که خودت بتونی تو خونه این عادت به فحش دادنشو اصلاح کنی .