2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوب منو میشناسه

247 بازدید | 12 پست

چند وقت پیش مامانم یه سر اومده بود خونمون قبل اینکه شوهرم از سرکار بیاد رفت.منم به شوهرم نگفته بودم مامانم اومده.مامانمم میاد یوقتا خونمو تمیزکاری میکنه اون روزم جا ادویه هامو سروسامون داد نمکدونامو پر کرد.عصرش شوهرم اومد یهو برگشت گفت مامانت امروز اینجا بوده گفتم چطور گفت آخه نمکدون پره 😂 منم خواستم مثلا لو ندم گفتم وا یه نمکدونه دیگه خودم پر کردم.دیگه هیچی نگفت. چند دقیقه بعد یادم نیست تو کابینتا دنبال چی میگشت بقیه نمکدونا رو هم دید گفت بخدا قسم که امروز مامانت اینجا بوده همه نمکدونا پره. من ترو نشناسم باید سر به بیابون بزارم😂😂

انقد خندم گرفت واقعا فکرشو نمیکردم دیگه تا این حد زرنگ باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب شوهر منم همچین حرفی زد 

بیرون بودیم واسه دور زدن رفته دیگه شوهرم خواست برگردیم خونه چون صبح زود قرار بود بره سرکار، منم یه کوچولو قیافه گرفتم که برنگردیم خونه بعد شوهرم به قیافم یه نگاهی انداخت گفت بگو دلت چی میخواد منم گفتم وا من دلم چیزی نمیخواد گفت تخمه بخرم گفتم نه ، گفت میدونم دیگه تو دلت یه چیزی میخواد گفتم خب من چیزی نگفتم که از کجا میدونی دلم چیزی میخواد ، گفت من دارم باهات زندگی میکنم دیگه مگه میشه نشناسمت ، خلاصه آخر سر گفت میخوای پیتزا بخرم منم گفتم نه چاق میشیم گف باشه پس میخوای یه ساندویج بخرم دوتایی بخوریم 😂گفتم باشه 😂

خلاصه خیلی حال داد 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب باهم انجام بدید

باهم انجام میدیم مثلا تمیزکاری کلی خونه و غذا پختن و اینا با منه ولی چون وقتم کمه نمیرسم یه سری کارای خورده مثل همین نمکدون پر کردن یا ببینه ظرفی واسه شستن مونده انجام میده

2790
2778
2791
2779
2792