پیازت باید حتما زرد باشه متوسط دو لیوان اب رو میزتری کلرش بره قبل نهار میزاری جوش که اومد پیازو چخار تیکه میکنی میندازی تو اب پنج دیقه بجوشه نه کتر نه بیشتر تایم بگیر حتما پنج دیقه باشه بعد خاموش که کردی ولرم که شد بخور. یکی قبل نهار یکی قبل شام هردوش باید تازه باشه روز پنجم پریودت شروع میکنی تاپانزده روز شکم ادم عین روزای پریودی درد میگیره برای حامله شدن باید سه ماهخورد من دوماه خوردم ماه سوم میلم نکشید نگو حامله بودم انشالا شماهم حامله بشی
پیازت باید حتما زرد باشه متوسط دو لیوان اب رو میزتری کلرش بره قبل نهار میزاری جوش که اومد پیازو چخار ...
عزیزم من یه ماه خوردم الان 5روز ازپری گذشته دلدرهم خیلی دارم مثل وقت پری ولی بیبی چک استفاده کردم منفی شد ،نمیدونم پیاز درمانی رو از امروز دوباره شروع کنم یا نه؟همیشه هم پری هام نامرتب بوده.الان واقعا موندم میگم شاید اگه حامله باشم باعث سقط بشه.
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
من وقتی سرما میخوردم یکم پیازو آب توش زردچوبه میزنم میخوردم از این به بعد بیشتر میخورم شما رو ...
من خودم از یه تایپک تو همین نینی سایت خوندم یه روش برای بارداری هست که برای زنای دیگه هم خوبه سرچ کن کامل روش درست کردنش رو وچجوری خوردنش رو متوجه میشی.
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.