2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان جواب بدن

584 بازدید | 89 پست

یسوال دارم

من خودم به عینه‌ دیدم  خدا بیشتر رزق و روزی  آدم بدجنس و بدذات بیشتر کرده و  هوای اونا  بیشتر داره 

سوال اینجاست چرا ما باید به این خدا  باور و ایمان و امید داشته باشیم 

مذهبی ها بیان جواب بدن ؟

مرد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اماما و امام حسین و حضرت فاطمه مذهبی تر داشتیم؟

اونا پولدار بودن یا دنیا براشون خوب بود؟!

تطبیق بده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

به دلیل اینکه خدا بهشون اول فرصت بازگشت میده، بهشون رزق و‌نعمت و... میده اما بازم متوجه نمیشن و بیشتر خودشون رو توی گناه غرق میکنن و متوجه نمیشن به همین خاطر خدا هم اجازه میده که بار گناهانشون سنگین تر بشه.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

تو ذات ادما رو هبچ وفت نمیتونی کامل بشناسی.کاری به سوالت ندارم ولی ذهنیتت استباهه.

شاید اون خیلی هم باخداست و شاید کارای خوبشو جار نمیزنه.

دلیل نمیشه چون تو به هر دلیلی باهاش ارتباط برقرار نکردی پس اون بدذاته و بدجنس

یاشاسین آذربایجان💓✌

درخواست بدید روبیکا براتون مطلب کامل بفرستم 

اما ی توضیح مختصرش اینه که 

خداوند به انسان های نافرمان و گمراه نعمت میده تا با استفاده از اون به راه راست هدایت شن

هی روز به روز ب نعمتای اینا برکت میده و افزایش میده اونا این نعمتارو وسیله حقیر تر شدن خودشون قرار میدن 

مثلا خداوند به تو پول ماشین خونه سلامتی همه چی میده تا جای ناشکری و کمبود نمونه اما تو بجای ایمان به خدا میری دنبال گناه با پولت با ماشینت با خونت ... همشو وسیله گناه خودت میکنی خداوند این ادم ها رو با این کارشون در نهایت رها میکنه و میگه اینها لذت رو در این دنیا خاستن پس منم لذت های مادی رو تمام کمال بهشون دادم و رها کردم اما اون دنیاشون خرابه و حساب کتاب اعمالشون میمونه و لذتی در اون دنیای ابدی نخواهند داشت آیات شم هست

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

سوال مم هست تازه معلم دینی هم هستم...اما امروز کفر گفتم ...دیگه تحمل ندارم ...خدا کجاااااست

وااا معلم دینی هستی خدایی چطور جوابشو نمیدونی 😂😬

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

در واقع خدا اونا را با این کار به حال خودشون رها کرده ، نمیخواد همچین افرادی یاد خدا کنن یا ازت طلبی داشته باشن، 

درضمن هیچکس اینقدر ایمانش کامل نیست که بگه من ته درجه ایمان و خداپرستی ام!

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

پس شما میدونی و اطلاعاتتون بالاست؟ منم سوال زیاد دارم میشه درخواست بدم قبول کنید ممنون 🙏🏼

نه خیلی زیاد اما شاید دغدغه های ذهنیتو بتونم جواب بدم درخواست بده

به دلیل اینکه خدا بهشون اول فرصت بازگشت میده، بهشون رزق و‌نعمت و... میده اما بازم متوجه نمیشن و بیشت ...

کی گغته خدا به هر کی رزق و روزی بیشتر میده، نو رفاه و خوشی کاملا در نتیجه گناه میکنن