2777
2789

نون 

پنیر

گوجه

خیار

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ما کالباس می بریم میذاریم تو کلمن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی میشه ببری 

یونولیت یا کلمن بزرگ اگه داری یخ بزار داخلش و غذارو بزار توش 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

کتلت

کوکو

سالاد الویه

من ترجیح میدم سفر میرم حاضری بخورم 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

نبرید. یه چیز ساده بخرید خیلی بهتره. هزینش رو هم کلی حساب کنی تفاوت چندانی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اتفاقا منم میخوام برم سفر داشتم به غذا هایی که میخوایم بخوریم فکر می کردم چون هزینه مون زیاد میشه نمیتونیم همه وعده ها رو بیرون غذا بخوریم .

میتونم یه وعده باسبزی خشک کوکو سبزی درست کنم کسی تا حالا درست کرده خوب میشه؟

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

من خودم یخچال سفری دارم دو تایخ هم دارم از اینا که واسه خود فریزر هست که وقتی برق میره میذارن تو فریزر تا وسایل فریزر خراب نشه اون یخارو میذارم تو کلمن حدودا ۱۲ساعت میمونه تو یخچای ماشین هر غذایی بخوام چند روز قبل سفر میپزم میذارم فریزر یخ میزنه بعد میذارم یخچال یخارم میزارم روشون یا زیرشون تا خود مقصد غذاها همون طور یخ میمونه این غذاها واسه وقتیه که رسیدیم مقصد اونجا دیگه غذا نپزم خونه میگیریم غذاهارو یه دونه یه دونه درمیارم گرم میکنیم فقط یه برنج میزارم خیلی راحته خیلی هم کم میشه هزینه های سفر . واسه تو راه هم مواد ساندویچ مرغ درست میکنم میذارم تو یخچال تو راه با پیک نیک گرم میکنیم با نون باگت یا نون دیگه میخوریم انواع کوکوها هم مناسبه