2777
2789
عنوان

معلم پسرم

362 بازدید | 23 پست

معلم پسرم ی خانم حدودا هم سن و سال خودم جلسه قبل پسرم مریض بود نتونست بره ب معلمش پیام دادم ک تکالیفش چیه و من چ چیزایی رو کار کنم باهاش ک عقب نمونه؟ پسرم ۶ سالشه...معلمش پیامم رو خوند و با اینکه چند روز گذشته هنوز جواب نداد‌‌...من الان چ رفتاری داشته باشم؟پسرم امروز صبح رفت کلاس....و معلمش ازش پرسید چرا نیومدی اونم گفت مریض بودم.‌‌الان تو گروه مادران پیام داده  یسری نکات گفته...نکات عادی و روزمره...من اینکارو بی احترامی میدونم ک پیام منو فقط خونده و هیچ جوابی نداده از اونور میاد تو گروه پیام میزاره انگار میخواد منو نادیده بگیره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خونده فهمیده احتمالا پیتما زیاده ج نداده

چیو فهمیده...من سوال پرسیدم ک تکالیف چیه بچم چی انجام بده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من زن داییم معلمن و این مشکلو‌دارن

به نظرم بایدبه این درک‌برسید ک اون خانوم زندگی شخصی خودشونم دارن و‌وظیفه ندارن تو خونه پاسخگوی شما باشن

یا جواب پیام بدن

اگه تایم کلاس میرفتین پیششون و‌نادیده میگرفتن حق با شما بود

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
شاید فراموش کرده یا چیز مهمی نگفته

مگ میشه آدم فراموش کنه هر لحظه که آنلاین بشه پیام منو میبینه دیگه اگ باز نمی‌کرد ی چیزی..باز کرد و جواب نداد

بعضیا کم شعورن چه تحصیل کرده چه فرد عادی

عریزمم

این‌چه حرفیه

ایشون وظیفه نداشتن پاسخگو باشن

تایم ازاد خودشون بوده

قرار نیست ک دائما در اختیار دانش اموزا و‌خونواده هاشون باشن که

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
من زن داییم معلمن و این مشکلو‌دارنبه نظرم بایدبه این درک‌برسید ک اون خانوم زندگی شخصی خودشونم دارن و ...

اون خانم معلم کلاس خصوصی دخترمه ن معلم مدرسه...کلاس خصوصی با مدرسه فرق داره‌...منم ازش عذر خواهی کردم ک تایم منزل پیام دادم و بخاطر اینکه بچم از کلاس عقب نمونه اینکارو کردم...وگرنه خیلی ببخشید میگفتم خودش کور میشه به بچم دوباره یاد میده

خودم معلمم 

خیلی پیش میاد اولیا پیام میدن نمیرسم به همه جواب بدم 

در حیطه وظایف معلم نیست خارج از ساعت کاریش پاسخگو باشه و اگر جواب میده لطف میکنه 

و میتونین تکالیف رو از اولیای دیگه پیگیری کنین

خودم چون میدونم که ما هم انسانیم بعد از اون هیاهوی کار میایم و درگیر کار های خونه میشیم انرژی بیشتری میخواد 

ایشون میتونست تو جلسه ای که گذاشته باهاتون مشخص بکنه که وقتی غیبت میکنین چطور عقب نمونین و چطور پیگیر بشین 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عریزمماین‌چه حرفیهایشون وظیفه نداشتن پاسخگو باشنتایم ازاد خودشون بودهقرار نیست ک دائما در اختیار دان ...

اتفاقا وظیفه داشته جواب بده وگرنه مدیر آموزشگاه شمارش رو نمی‌داد ک اگ کاری داریم باهاش هماهنگ کنیم...تایم کلاس ک من بچم پیششه سوالی برام پیش نمیاد یت موردی نیس ک بپرسم ایشون مسئول‌ هستن پاسخ بدن

معلم پسرمنم اصلا پیام جواب نمیداد. حتی اگه سوال یا مطلب مهمی باشهخودشم میگفت کارم رو نمیتونم قاطی زن ...

معلم مدرسه اینطور بوده درسته؟؟معام کلاس خصوصی فکر میکنم باید پاسخگو باشن

اون خانم معلم کلاس خصوصی دخترمه ن معلم مدرسه...کلاس خصوصی با مدرسه فرق داره‌...منم ازش عذر خواهی کرد ...

خانوم من با شما دعوا که ندارم😂

منم درجریانم کلاس خصوصی فرق داره 

خودم هم کلاس خصوصی رفتم هم شاگرد خصوصی داشتم

دلیل نمیشه ک چون معلم خصوصیع شما توقع داشته باشید تایم آزادشونم در اختیارتون بزارن

اون تایمی ک تو کلاسن در اختیار شماس

به هرحال من معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم