2777
2789
ازسارابپرس خیلز وقته نمیادسایت ،به خاطر خرابی سایت اعتراض کرد دیگه نیومد

دیروز دیدمش تو یه تاپیک

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@niniyar_5  

سلام من یه تاپیک خصوصی دارم بخدا بیشتر از یکماهه روزای حذف تاپیک به نینی یار ۱ لینکش رو میدم ولی ایشون اصلا حذف نمیکنه خصوصی تر از اون تاپیک اصلا تو تاپیکام نیست دیگه بخدا 

لطفا یه چیزی بگید چیکار کنیم ما؟ نه فقط من خیلی از کاربرای دیگه لینک میدن نینی یار ۱ حذف نمیکنه 

واقعا من خیلی وقتا ندیدمش،من خیلی دوستش دارم کاربرخوبیه

اره خیلی 🥺🤍

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
@ازسارابپرس ببینید این لیست پیامهای منه چقدر به نینی یار ۱ پیام میدم ولی توی این لیست نیست@niniyar_ ...

ما اصلا گزینه بلاک نداریم! بفرستید حذف میکنن 

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

@ازسارابپرس ببینید این لیست پیامهای منه چقدر به نینی یار ۱ پیام میدم ولی توی این لیست نیست@niniyar_ ...

سلام

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

سه تا خط موازی بالا سمت راست

پیام های من

پیام های ارسالی

✅️✅️✅️ شما باید قسمت 🔴پیام های ارسالی🔴 رو نگاه کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ما اصلا گزینه بلاک نداریم! بفرستید حذف میکنن

سلام چطور میتونم تاپیک حذف کنم خیای وقته نشده

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
سلامبزنین روی عکستون بالا سمت چپنی نی سایت منسه تا خط موازی بالا سمت راستپیام های منپیام های ارسالی✅ ...

سلام عزیزم چطور تاپیک حذف کنم؟؟؟ 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...