2777
2789
عنوان

تیزهوشان

59 بازدید | 3 پست

من ششم هستم امسال میرم هفتم آزمون تیزهوشان دادم قبول نشدم ( تواناییش رو داشتم ولی بی دقتی کردم ) چون خودم می‌دونم تواناییش رو دارم حتی بیشتر از کسانی که قبل شدن اما یک بی دقتم به همین خاطر میخواستم ببینم از الان یعنی هفتم ( امسال میرم ) میتونم برای آزمون سال نهم کاری کنم ؟چون مطمینم تواناییش رو دارم می‌خوام برای نهم بیشتر تلاش کنم 

از چند نفر پرسیدم گفتن که کتاب ریاضی هفتم رو از الان بخونمنم دارم میخونم، می‌خوام ببینم شما نظر دیگه ای دارید ؟ 

تو رو خدا جواب بدید

دختر خوب بشین راحت درستو بخون و از نوجوونی لذت ببر

زیاد فکرتم درگیر تیزهوشان و... نکن

رفتی دبیرستان فقط به این فکر کن که با چه پلنی میتونی یه رتبه خوب بیاری ک رشته مناسبی قبول شی بری سر کار

منم دوره تورو داشتم گذروندم

با این تفاوت ک من قبول شدم

و برعکس شما میگفتم بعد ها ک ای کاش پام میشکست نمیرفتم ازمون بدم

چون جز نتیجه عکس لاقل برای من چیزی نداشت

جز پز برای خانواده و دوستات هم هیچی نداره

قبول نشدی

فدا سرت

یه مدرسه خوب ثبت نام کن و درست رو شروع کن

توی تعطیلات تابستون یا همین وقت اضافه 

اگر میخای واقعاااا حرکت مثبتی بزنی

یه کلاس زبان برو از مهر ماه حرفه ایی یاد بگیر زبانو

و یکیم اینکه طرفای تابستون برو کلاس هنری بنویس خصوصا مدرک داشته باشه و بتونی بگیری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاور بگیر .

من تو این زمینه اطلاع خاصی ندارم چون قطعا الان تغییر کرده ولی من یادمه هم برای تیزهوشان هفتم هم دهم فقط همون سال رو بچه ها درس میخوندن اصلا نیازی نبود برای دهم از هفتم شروع کنن خودمم یادمه یک ماه به آزمون مونده بود شروع کردم و کتابای درسی رو نخوندم به جاش کتاب های استعداد تحلیلی و ‌‌‌‌....گرفته بودم یه کتاب هم بود اسمش ۹ تیپ در ۹ الگو بود که هم ششم استفاده کردم هم نهم چون برای دوتاش بود . اگه با مشاور صحبت کنی بهتره ولی من فکر میکنم زوده برای شروع و اصلا اهمیتی نداره تو کدوم مدرسه درس بخونی فقط از زندگیت لذت ببر اصلا دنبال گرفتن آرامش از خودت نباش .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀