2777
2789
عنوان

داستان زندگی من🙁

415 بازدید | 28 پست

بچها قراره از دی یا بهمن اقدام به بارداری کنم 

هم تنبلی تخمدان دارم ولی خفیفه هم اینکه تخمکام ضعیفه و کمه نسبت به سنم متاسفانه... 

دکتر گفته باید لاغررررر کنی چاره اینه متاسفانه ۹٠کیلو شدم🥲🤣موندم تا دی چطوری لاغر کنم آخه ۳٠ ۴٠کیلو😭

میخوام از فردارژیم بگیرم چون امروز صبح دو تا کروسان و سالاد ماکارونی خوردم😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره قصدم جدیه عزیزم فرصت هم زیاد ندارم باید زود باردار شم

منم تنبلی تخمدان دارم وزنم دو ماه پیش ۸۶ کیلو بود الان یه ماهه ورزش می کنم و ۱۵ روزه رژیم گرفتم تو اون دوماه غذامو کمتر کرده بودم الان وزنم ۷۲ شده اذیت نشدم دارم ادامه میدم بشم ۶۵ اگه دوس داری بیا با من ادامه بده

منم تنبلی تخمدان دارم وزنم دو ماه پیش ۸۶ کیلو بود الان یه ماهه ورزش می کنم و ۱۵ روزه رژیم گرفتم تو ا ...

چجوری رژیم گرفتی عزیزم ؟من ۱۰کیلو با رژیم وپیاده

روی توی ۸ماه حدودا کم کردم 

دیگه حال ندارم بگیرم بایدم ۱۲کیلو حداقلش کم کنم 

اشتهام زیاده میشه لطفا راهنماییم کنید 

می آید هر آنچه باید 🌱
کمممممک میخوام🥲

من چند وقت پیش یه چالش تاپیک زدم همه گفتن هستن فقط یه نفر اومد گروه و اون زده بود بعد روز پنجم جا زد گروه و پاک کرد من تنها ادامه میدم🤣اگه واقعا هستییی یا گروه بزنیم یا چت نی نی سایت 

قرص متفورمین برای تنبلی تخمدان و زنان دارای اضافه وزن که قصد بارداری دارند حتما باید مصرف کنید ،البته متفورمین قند رو میاره پایین و لاغر کننده هم هست ،به نظرم روزی سه تا ۵۰۰ بخور ،با دکتر هم مشورت کنی بهت می گه

[QUOTE=351388521]چجوری رژیم گرفتی عزیزم ؟من ۱۰کیلو با رژیم وپیاده  روی توی ۸ماه حدودا کم کردم  دیگه حال ن ...[/QUOTEرژیم فست هر روز ۱ ساعت پیاده روی کالریمم روزی ۷۰۰ تا ۸۰۰ تا می خورم غیرعادیه ولی من عادت کردم ویتامینم می خورم از امروزم قدرتی اضافه کردم به ورزشم