2777
2789
عنوان

چند روز بعده نزدیکی بی بی چکتون + شد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13196 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده رو ز بعد نزدیکی خیلی زوده زیر چهار هفته نشون نمیده من دقیقا یه ماه بعد زدم مثبت شد قبلش سه بار ام ...

خیلیا اینجورین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ولی برا بعضیا هم جواب نمیده 4روز بگذره دیگ جوابش هم قطعی تره..ولی الان این خانوم هنوز از موقش هم نگذ ...

بله مونده به اينكه كي لقاح تشكيل شده باشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
سلام میشه ده نفر واسم گزارش بزنن قطع بشم?ممنون

دلم نمیاد😔

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
خیلیا اینجورین

چون بعضی ها چندین بار اقدام دارن و نمیدونن تو کدوم سری گرفته من چون یه بتر رابطه بدون جلوگیری داشتم از وقتش مطمئن بودم روز موعد پری فرداش و یه هفته بعدش امتحان کردم منفب بود دوهفته بعد از موعدم مثبت شد 

اگه دارو مصرف نکردی و چند تا بی بی زدی و مثبت شده درسته مبارک باشه

گیسو جان نه دارو اینا مصرف نمیکنم طبیعی دارم اقدام میکنم .

پنج روز به موعدم مونده امروز بی بی زدم منفی بود

یه پسر دارم شاه نداره😍