2777
2789
عنوان

رفیق نامرد

91 بازدید | 8 پست

رفیقم صمیمیم تا حالا هرجا ک رفته من باهاش رفتم‌ک تنها نباشه دکتر رفته باهاش رفتم آزمایش ساعت شیش صب رفته باهاش رفتم توی یه محله‌هم هستیم دیروز گفتم باهام بیا تا فلان مغازه که توی محله‌ی خودمون بود گفت نمیتونم باید پیش خاهرزاده‌هام باشم بعد الان فهمیدم که همون دیروز که ب من گفته نمیتونم رفته یجای دیگه😭😭😭 دیگ دوس ندارم باهاش حرف بزنم😭😭 چرا انقد آدما نامرد شدن آخههه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درک میکنم واقعااا درک میکنممن صدمو واسه رفیقام گذاشتمولی اونا کثافت ترین آدما بودنخیلی ضربه ی روحی خ ...

رفیق صمیمی هستیممم ولی انگار اصلا من برای اون مهم نیستم😭

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

دوست منم بعد اینکه رفت تو رابطه همش با پارتنرش وقت میگذرونهیه جورایی منو یادش رفت🥲

از این ب بعد رفتارمونو باهاشون باید سرد کنیم وکم‌کم بزاریمشون کنار بدرد نمیخورن همچین آدمای

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

از این ب بعد رفتارمونو باهاشون باید سرد کنیم وکم‌کم بزاریمشون کنار بدرد نمیخورن همچین آدمای

من دست خودم نیست بامعرفتم همش نگرانشونم همش پیام میدم حالشون رو میپرسم اما اونا نه تنها حالمو نمیپرسن و خبری از بود و نبودم نمیگیرن بلکه یه جوری رفتار میکنن ادم حس اضافی بودن بهش دست میده 

یکی دوتا ام نیستن همشوووون اینطوری شدن 

یکی درگیر پارتنرش 

یکی درگیر سرکار 

یکی در گیر ازدواج 

یکی درگیر کنکور 

نمیدونم شایدم من خیلی پرتوقع ام که انتظار دارم از منم یاد کنن یه صدم ثانیه از تایم روزانشون رو ، مثل قدیم 🙂💔

ما

من دست خودم نیست بامعرفتم همش نگرانشونم همش پیام میدم حالشون رو میپرسم اما اونا نه تنها حالمو نمیپرس ...

واااییی دقیقا 

من گاهی میگم خدایا مشکل از منه یا اونا

شاید مشکل از منه که صدمو واسشون گذاشتم و تمام وقتم و عمرمو به پاشون هدر دادم ؛ شاید مشکل از سادگی زیاد منه

ولی خب میدونی گرگ زیاد شده

من سه تا رفیق داشتم 

دیگه باهاشون کات کردم 

فقط میگم حیف من که از همه چیزم گذاشتم واسه این نامردا 

کاربری دست دو نفره :)