2789
عنوان

زن داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 89 پست
همه گفتن زنداییت حق داره چون خودشون عروسن . منم عروسم ولی میگم حرف زنداییش زشت بود.اگه هنیشه میرفتن ...

بخدا من میگم خارشوهرم هر هفته بیاد قدمش رو چشم دلش برا داداش و بچه هاش تنگ میشع ولی نه هر روز بخدا انگار باید بیاد حاضری بزنه جرمم اینه خونم کنار خونه مادرشه هر روز عصر تا اخر شب دوتاشون خونه ما هستن اخه لامصب نمیگه شاید منم بخام برم جایی برنامه ای داشته باشم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
با چه جراتی این تاپیک رو زدی؟؟؟🤪🤪🤪نی نی سایتی ها همه زخم خورده قوم شوهر هستن😷راستش من خودم با ای ...

اخرش هم گفتم ممنوعه یا نه

میخواستم ببینم ناراحت بشم یا نه

ولی بهتره ناراحت نشم حق با بقیه هست مثل این که

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من حس میکنم به در گفته دیوار بشنوه حتما مادر بزرگت چتره به شما گفته که اون بفهمه

اره منم بیشتر از این ناراحت شدم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
میترسم سر همین دعواشون بشه اگر بگم

دعوا زن و شوهر ميكنن اشتي هم ميكنن

مطمئن باش قبلش زندايي توي خونه به دايي هم مستقيم و غير مستقيم گفته و دايي اهميت نداده 

نگران اون مساله نباش زن و شوهر بين خودشون حل ميكنن 

بخدا من میگم خارشوهرم هر هفته بیاد قدمش رو چشم دلش برا داداش و بچه هاش تنگ میشع ولی نه هر روز بخدا ا ...

دقیقا هر روز نباید بیاد 

الیته ما هر روز نبودیم

اگر هر روز باشه یعنی دیگه نهایت دخالت کردنه 

اخرش هم گفتم ممنوعه یا نهمیخواستم ببینم ناراحت بشم یا نهولی بهتره ناراحت نشم حق با بقیه هست مثل این ...

نارادت نشو عزیزم

کلا تو نی نی سایت همیشه حق با عروسه و خانواده شوهر قوم الظالمین هستن.🤣🤣🤣

البته شوخی کردم

ولی یه وقتهایی با خودم فکر میکنم قطعا اینها که اینقدر جبهه میگیرن خیلی اذیت شدن یا خانواده همسر خیلی بدی داشتن و یا خودشون ناسازگارن

وگرنه خانواده شوهر دشمن آدم که نیستن. ما خودمونم برادر و پسر داریم و خانواده شوهر هستیم و میشیم  .آبا خوبه با خودمون هم اینجوری و به شکل یه آدم اضافی برخورد بشه؟؟؟

ای کاش حساسیت هامونو کمتر کنیم و باهم مهربونتر باشیم.

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
دعوا زن و شوهر ميكنن اشتي هم ميكننمطمئن باش قبلش زندايي توي خونه به دايي هم مستقيم و غير مستقيم گفته ...

احساس گناه میکنم اگر دعواشون بشه

ولی خب بازم بهش میگم

داییم احتمالا اهمیت نداده احتمالا حق با شماس

نارادت نشو عزیزمکلا تو نی نی سایت همیشه حق با عروسه و خانواده شوهر قوم الظالمین هستن.🤣🤣🤣البته شوخ ...

اره خانواده شوهر واقعا بد شدن خیلی هاشون و خب حق دارن اینطوری باشن ولی اصلا خانواده مادریم اینطوری نیست همش تو سرشون تو زندگی عروس داماد هاشون باشه اتفاقا اهمیت نمیدن از اونا نیستن زیاد سرشون باشه تو زندگی هاشون 

خوب شما هم گاهی جبران کنین.نمیشه که همش شما مهمون اونا باشین. یه بارم شما دعوت کنین. یا وسایل برداری ...

دعوت کردیم ما والا

حتی یه بارم سفر دعوتشون کردیم جبران کردیم اتفاقا 

مامانم اینطوریه حتما باید جبران کنه

احساس گناه میکنم اگر دعواشون بشهولی خب بازم بهش میگم داییم احتمالا اهمیت نداده احتمالا حق با شماس

شما كه همچين قصدي نداري و نميخواين اونا رو دعوا بندازين 

مسايل رو قاطي نكنين 

فقط خانومش راضي نيست شما هم نميتونين بي دليل دعوت ها رو قبول نكنين ، بهش رك بگين 

و تقصير دايي شما هم هست، زنش راضي نباشه همين ميشه ديگه شروع ميكنه به شما زخم زبان زدن و حرف گفتن 

الان شما بايد شاكي باشين كه ندونسته وارد اين مسايل حاشيه اي زن و شوهر شدين 

يا بايد داييت دعوت نميكرد، يا زن داييت چشم پوشي ميكرد ! 

بايد با توافق هم رفت و امد بشه و دعوت بشه 

كه حرف و ناراحتيشو بعدا شما نشنوي 

کاش بپرسه

احتمالا داییتون همسرش رو بیرون نمیبره فقط اون چند باری که شما هم رفتید باهاشون اونا بیرون رفتند برای همین خانمشون ناراحته . به هر حال الان که فهمیدین خانمش ناراحته سعی کنید باهاشون بیرون نرید .

اینجوری که متوجه شدم داییتون حداقل یه دختر نه ساله داره خب به سختی تو ماشین جا میشین. به خصوص اگه مادربزرگت هم جلو میشینه عملا زن داییت به جای خوش گذرونی عذاب میکشه. در کل حرفش قشنگ نبوده ولی بهتر از اینه که تیکه بندازه و با آزار و اذیت سعی کنه فراریتون بده.

راستی میگی تو کل عمرت فقط چهاربار رفتید یعنی میشه هرچهار پنج سال یه بار. بعد از اون ور نوشتی داییم همش میگه بیاید و حتی بعد از این جریان هم که ظاهرا تازس چندبار گفته. خب اینکه خیلی بیشتر میشه شاید خودتون حواستون نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شما كه همچين قصدي نداري و نميخواين اونا رو دعوا بندازين مسايل رو قاطي نكنين فقط خانومش راضي نيست شما ...

ممنون بابت راهنمایی

گفته بیرون که

نگفتم مسافرت گفتم بیرون چرا قاطی میکنید حرفت رو

رو ایشون ریپ زدم حرف خودشو پیدا نمیکنم