2777
2789

شوهرم با همکاراش عادت دارن موقعی که تولد میشه برای هم کیک میخرن. تولد شوهرم که شده کیک خریدن یکی از خانما  دسر و سالاد ماکارونی هم درست کرد بود گفته بودکه ساعت یک شب برگشته خونه باعجله درست کرده!!!! 

بعد شوهرم کلی خوشحال شد به من زنگ زده که ببین چه جوری منو سورپرایز کردن! منم میخواستم برای شوهرم تولد بگیرم ولی دیدم این خانمه، برای شوهرم اینکارهارو کرده لجم گرفت دیگه تولد نگرفتم به شوهرم گفتم ببخشید هیچ پولی نداشتم که تولد بگیرم😒  

میدونید مسئله چیه کارهای این خانم رو اعصابمه. خیلی پیش شوهرم خودشیرینی میکنه وخیلی هم حسوده وقتی شوهرم منو میبره مسافرت یا بهم توجه میکنه پیش شوهرم شروع میکنه به نق زدن که شوهرش بده مسافرتش نمییره تنهایی با دوستاش میره (دروغم میگه سالی 3-4 دفعه با شوهرش مسافرت میره)، یامیگه شوهرش همه ش با زنهاست دو شب برمیگرده خونه، کلی هم مدرک میاره و خیلی حرفهای دیگه.. 

خلاصه بگم این خانم رو اعصابمه باعث شده این چندروزه  باشوهرم سرسنگین باشم... 

شما میگید چیکار کنم .... 

ببخشید طولانی هم شد😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شوهرت صحبت کن و ناراحتیت رو بهش بگو و بگو اگه زندگیش مهمه براش سعی کنه از این خانم دوری کنه 

اگه میتونی هم به خانمه یجور بگو لازم نیست برا همسر من خودتون رو تو زحمت بندازین خودم براش تدارک میبینم 

از کجا میدونی دروغ میگه و آمارشو داری؟؟

درست ترش از نظر من این بود شما ک مسدونی خودت کیک بخری ببری سوپرایزش کنی وقتی همه باهم انقد صمیمی هستن

بعدم جا اینکه صدبرابر سنگ تموم بزاری لج کردی هیچ کاری نکردی؟؟؟؟

معلومه زنه ب چشمش میاد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

حالتو میفهمم

اون خانم کرم داره

الان بعضیا میان میگن کرم از شوهر خودته ولی اینطور نیس اون خانوم به نظرم داره یکم دون پاشی میکنه

به شوهرت بفهمون باید باهاش سروسنگین باشه وگرنه خودت میری با زنه صحبت میکنی که حد وحدودشو بدونه

سعی کن از زندگیت هم چیزی نفهمه که حسودیش باعث خراب شدن زندگیت بشه خدایی نکرده

انشالله خدا کمکت کنه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
من با شوهرم بحثم شد بهش گفتم تو مشخصه بهش چراغ سبز دادی اونم عصبانی شد میگه بهم توهین نکن این خانمه ...

اگ کرم از شوهرت بود برات تعریف نمیکرد😐

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من با شوهرم بحثم شد بهش گفتم تو مشخصه بهش چراغ سبز دادی اونم عصبانی شد میگه بهم توهین نکن این خانمه ...

پس با خود خانمه صحبت کن و بگو احتیاجی نبود برا تولد همکارتون تدارک ببینید 

مشکلت اینه که همون لحظه چیزی بهش نگفتی باید همون لحظه میگفتی دلیلی نداشت این کار ها رو بکنی برای همکارت

حالتو میفهمماون خانم کرم دارهالان بعضیا میان میگن کرم از شوهر خودته ولی اینطور نیس اون خانوم به نظرم ...

اینجوری همسرش همه چیو ازش پنهان میکنه

با شوهرت صحبت کن و ناراحتیت رو بهش بگو و بگو اگه زندگیش مهمه براش سعی کنه از این خانم دوری کنه اگه م ...

گوش نمیده.. 

میگم خوشت میاد منم برم سرکار یه آقایی برام تدارک تولد ببینه اونم میگه مهم نیست اگه بین همکارا عادت باشه 

ولی این خانمه تنهایی دسرو سالاد تهیه کرده بود اصلا چنین چیز چند ساله نیست من اصلا خوشم نیومد

اتفاقا باید یه تولد بهتر براش میگرفتی تا کارای اون زنه یه چشمش نیاد بعدم قاطع و محکم ناراحتیتو میگفتی که دیگه تکرار نکنه ولی نباید تهمت میزدی به خودش چون اینجوری جری میشه ،اگه بازم همین رفتارو دیدی ازش اونموقع قهر میکردی