2777
2789
عنوان

چشم شورمن

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال تلقین میکنی به خودت و شوهرت 

برو یه گلدون بخر هر روز بگو چقدر گلدونم قشنگه گلهام چه رشدی میکنه و واقعا مراقبش باش میبینی هر روز بهتر از دیروز میشه تا اون حس منفیت نسبت  بچشم خودت هم از ذهن شوهرت و خودت پاک بشه

واقعا چشم زخم حقیقت داره! من اصلا انرژی منفی ندارم خیلی خوشبین و مثبت اندیشم .اما اگه تعریف کنم از چیزی بدون اینکه حواسم باشه خلافش ثابت میشه

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

سعی کن از این به بعد تلقین نکنی نیروی چشم توی وجود همه هست اگه به نیروها و حاله های انرژی که علم ثابت کرده اعتقاد داری...گاهی وقتا مثلا یه گلدون به چشممون زیبا میاد وبهش چنان انرژی ممکنه حتی مثبت وارد میکنیم که باعث نابودیش میشه...اینارو دخترعمم تحقیق کرده بود بهم گفت...وقتی چیزی چشممون رو میگیره ذکر ماشاءالله   و  لاحول ولا قوة الا به الله العلی العظیم (املاشو مطمئن نیستم تحقیق کنید)رو بگید دوستان اثر داره  

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
دقیقا ولی من دقت کردم واسه همه چیز اینجوریه

دقیقا دوستمون راست میگه همیشه ماشالا بگو. همیشه دنبال هرکاری که میخای بکنی انشاءلله بگو. چشم نظر بذارخونتون. مامانم هم همیشه میگه ازخودت وموقعیتهات تعریف نکن. اینم به موضوع شما شاید بی ربط باشه. ولی یه حدیثی از پیامبر هس ک دقیق یادم نیس چیه، ولی مضمونش اینه ک راجع به کاری که میخواهید بکنید باهیچکس حرف نزنید..تاپیشرفت کنید.حرف زدن راجع به موفقیتها مانع پیشرفته

دقیقا دوستمون راست میگه همیشه ماشالا بگو. همیشه دنبال هرکاری که میخای بکنی انشاءلله بگو. چشم نظر بذا ...

باقسمت حدیث پیامبر موافقم من هروقت موقعیت خوبی توهرزمینه ای برام پیش اومده و به همه گفتم کارم خوب پیش نرفته

باقسمت حدیث پیامبر موافقم من هروقت موقعیت خوبی توهرزمینه ای برام پیش اومده و به همه گفتم کارم خوب پی ...

دقیقا. آخریش من چندبار مقعیت کاری ک برام پیش اومد میگفتم جورنمیشد آخرین بار به هیشکی نگفتم روزآخر که مطمئن شدم درست شده به مامان بابام گفتم نگو کسای دیگه پیششون بوده!باورکنید همون شب یه اتفاقی افتاد که من خودم زنگیدم گفتم نمیام!!

بچه ها منم همینطورم متاسفانه 😭😭😭از هر چی تعریف کنم یه چیزیش میشه.یه بار به مادرشوهرم گفتم فلان چیز چقد قشنگه همون لحظه افتاد زمین.به خواهر شوهرم گفتم آبگرمکنتون چقد داغه آبش فرداش خراب شد و کلی خرجش کردن.یه بار به دوستم گفتم لباس بچت چقد خوشگله همون لحظه پاره شد!!!!!!!!خیلی مشکل بزرگیه خیلی وقته ذهنم درگیره

نمیدونم اسمشو چی بذارم حکمت یا قسمت.خدایا چرا گرفتیش😭😭😭😭

اینم بگم منم از اون آدمایی هستم که زیاد از موقعیتی که توش هستم تعریف میکنم و احساس رضایت دارم. دوستان اگه راه حلی دارین بگین😭😭😭😭

نمیدونم اسمشو چی بذارم حکمت یا قسمت.خدایا چرا گرفتیش😭😭😭😭
بچه ها منم همینطورم متاسفانه 😭😭😭از هر چی تعریف کنم یه چیزیش میشه.یه بار به مادرشوهرم گفتم فلان چی ...

حالامن فقط واسه خودم چشم شوره برابقیه خداروشکر تاحالا پیش نیومده