2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مرد اخه چطور ممکنه وقتی زن فقط x بتونه تعیین کننده باشه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
صد در صد زن

خانوم شما علم زنتیک رو (صد در صد) متحول کردید     

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
تو نی نی سایت حوصله ی توصیح ندارم.چون قبلا گفتم خیلی بی ادبانه اخرش دعوام کردند ولی بدونین زن دخیله ...

کرشمه خانوم از شما بعیده😐

به کروموزوم اعتقاد داری😁😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
تو نی نی سایت حوصله ی توصیح ندارم.چون قبلا گفتم خیلی بی ادبانه اخرش دعوام کردند ولی بدونین زن دخیله ...

عزیزم‌ میدونی کروموزم چیه؟؟؟😀😀😀

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
انقد حرفا و کارای بغضی ها ادمو اذیت میکنه ادم میترسه از بچه دار شدن .بعضی ها هم واقعا نمیفهمن که جنس ...

همه چیز دست خداست.مرد و زن وسیله اند.آیه قرآنه که خدا به هرکی بخواد دختر میده به هرکی بخواد پسر

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
جنسیت ب مرد ربط داره.ولی محیط واژن برای حرکت اسپرم y یا x مهمه

میشه یکم بیشتر توضیح بدی درمورد محیط واژن؟

منظورتون همون سرد و گرم و مرطوب بودن و ایناست؟

و دلیل رژیم تعیین جنسیت توسط خانم به همین محیط واژن مربوطه؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍