2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاام زیباا

ببین هنرستان خب قطعا راحت تر از دبیرستان هست جوش هم از نظر نوع بچه هاش الان دیگه فرقی خیلی با دبیرستان نمیکنه و خب خیلی درسای خفن تری هم دارین 

سلاام زیبااببین هنرستان خب قطعا راحت تر از دبیرستان هست جوش هم از نظر نوع بچه هاش الان دیگه فرقی خیل ...

جدا ؟چیزای خوبی راجب هنرستانی که میرم نشنیدم اخه😂😂

ولی شنیدم بچهاش و فضاش خیلی بهتر و شادتره درسته ؟

ن من رشتم نظری بود اما از بقیه ک شنیدم اوکی نبودن ب اون صورت😕 حالا یا خودشون یا اطرافیانشون 

اتفاقا خودم الان فکرمیکنم اگه برمیگشتم عقب شاااید میرفتم هنرستان بعدشم موسیقی رو جدی تر دنبال میکردم یعنی بنظرم اوکیه حالا نمیدونم چرا معمولا تعریف نمیشنوم ازش:/ 

موفق باشی عزیزم شنیدم خیلی رشته سختیه

اره منم شنیدم

مرسی همچنین 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
ن من رشتم نظری بود اما از بقیه ک شنیدم اوکی نبودن ب اون صورت😕 حالا یا خودشون یا اطرافیانشون اتفاقا ...

وای موسیقی :)) هنرستان ما تنها هنرستان شیراز بود که موسیقی داشت و پارسال مجوزشو ازشون گرفته بودن دیگه کلا برداشته شد،بعد امسال من رفتم ثبت نام دیدم مدیر با جیغ و خوشحالی اومد توی دفتر و گفت دوباره مجوز رشته موسیقی رو گرفته 

نمیدونید چه ذوقی داشتن معاونا میخندیدن دست میزدن و مدیر همون موقع خودش رفت واسه هممون بستنی خرید :)) بعد با خوشحالی به تمام کسایی که منتظر بودن مجوز رشته موسیقیو بگیرن و بیان ثبت نام زنگ زدن و اعلام کردن :)) 

2790
2778
2791
2779
2792