2777
2789
عنوان

لک رو دست😢

3029 بازدید | 11 پست

رو پوست دسم با اینکه همیشه سعی میکنم ضدآفتاب بزنم (ضدآفتابمم سی گل رنگیه) و برم بیرون دو سه تا لک زده (از همینا که عین خال ان)

دلیلش چیه بنظرتون؟ ظرف و اینام بخام بشورم با دستکش میشورم😢😢

چیکارکنم اینا درمان شن یا حداقل بیشتر نشن

کمک کنین لطفا 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضد افتاب رنگی اصلا خوب نیس،رو دست منم کلا ضد افتاب اثر نداره،اگه افتاب سوختگیه باید سعی کنی افتاب نخوره به پوستت،الوورا بزن،منم زود میسوزم،صورتمم همیشه ضد افتاب داره اما بدون کلاه بیرون نمیرم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
ضدآفتابت چیه؟😔

ضدآفتابم avene بی رنگ،اما این سری که تموم شه میرم متناسب با پوستم یه کرم مرطوب کننده اس پی اف دار بهم بده

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

من تک و توک جوش میزنم،مخصوصا وقتی استرس دارم،فقط رو خود جوش با نوک انگشتم یه کوچولو کرم پودر میزنم با انگشتم ضربه میزنم که دیده نشه،خیلی کم

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶