2777
2789
عنوان

درمان خلط پشت حلق چیزی سراغ دارید

972 بازدید | 13 پست

بچه ها من چندوقتیه خلط پشت حلق دارم از وقتی سرماخوردم و دیگه کلا موند و نرفت. الان تقریبا یک سالی میشه هست. باید چیکار کنم یا چه غذاهایی نخورم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی کرونا گرفتم پشت حلقم ی چیزی مثل خلط چسبیده و اصلا در نمیاد فقط احساس میکنم

دکتر کپسول عفونت داد اما تآثیر نکرد

تا اینکه آب آبگوشت داغ خوردم ی لحظه احساس کردم چیزی کنده شده از تو حلقم

دیدم خلط کوچولو 

الان مجددا اونطوری شده و واقعا کلافه ام

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
شما تجربه داشتی؟ من کلا تاحالا انتی بیوتیک نخوردم خیلییی کم مریض میشم

خودم یه مدت بعد از سرما خوردگی اینطور بودم بعد خود به خود خوب شد پسرمم بود اون انتی بیوتیکخورد خوب شد

من از وقتی کرونا گرفتم پشت حلقم ی چیزی مثل خلط چسبیده و اصلا در نمیاد فقط احساس میکنمدکتر کپسول عفون ...

اره منم دقیقا همینم از بعد از یه سرماخوردگی شدید ک مثل کرونا بود اینجوری شدم و کلا موند باهام. نه سرفه میکنم نه چیزی فقط همینجوری هست و منم خی قورتش میدم ولی بازم هست

اره منم دقیقا همینم از بعد از یه سرماخوردگی شدید ک مثل کرونا بود اینجوری شدم و کلا موند باهام. نه سر ...

دقیقا

چند بار دکتر رفتم تو حلقم رو دید

الکی آنتی بیوتیک دادن و هیچ....

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
دقیقاچند بار دکتر رفتم تو حلقم رو دیدالکی آنتی بیوتیک دادن و هیچ....

حالا گفتن گل پنیرک دم کنی هرروز بخوری یه هفته ایی خوب میشه. من میخورم شماهم بخور ایشالا که کلا کنده شه

خیلی رو مخمه

حالا گفتن گل پنیرک دم کنی هرروز بخوری یه هفته ایی خوب میشه. من میخورم شماهم بخور ایشالا که کلا کنده ...

ممنون باشه