من از وقتی کرونا گرفتم پشت حلقم ی چیزی مثل خلط چسبیده و اصلا در نمیاد فقط احساس میکنم
دکتر کپسول عفونت داد اما تآثیر نکرد
تا اینکه آب آبگوشت داغ خوردم ی لحظه احساس کردم چیزی کنده شده از تو حلقم
دیدم خلط کوچولو
الان مجددا اونطوری شده و واقعا کلافه ام
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
من از وقتی کرونا گرفتم پشت حلقم ی چیزی مثل خلط چسبیده و اصلا در نمیاد فقط احساس میکنمدکتر کپسول عفون ...
اره منم دقیقا همینم از بعد از یه سرماخوردگی شدید ک مثل کرونا بود اینجوری شدم و کلا موند باهام. نه سرفه میکنم نه چیزی فقط همینجوری هست و منم خی قورتش میدم ولی بازم هست
اره منم دقیقا همینم از بعد از یه سرماخوردگی شدید ک مثل کرونا بود اینجوری شدم و کلا موند باهام. نه سر ...
دقیقا
چند بار دکتر رفتم تو حلقم رو دید
الکی آنتی بیوتیک دادن و هیچ....
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
حالا گفتن گل پنیرک دم کنی هرروز بخوری یه هفته ایی خوب میشه. من میخورم شماهم بخور ایشالا که کلا کنده ...
ممنون باشه