2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

108 بازدید | 18 پست

سلام 

من از وقتی یادم میاد خیلی عفونت میگرفتم ولی الان چند ماهی میشه که بوی خیلیی بدی میده ترشح پنیری هم ندارم خارش و سوزش ‌و قرمزی و.. هیچی ندارم فقط بوی وحشتناکی داره قبلا دکتر رفتم میگه عفونت قارچیه و قرص و ژل داد یه مدت بوش رفع نشد فقط کم شد الان دوباره شدید شده خیلی هم بهداشت و رعایت میکنم لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید مجرد هم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس زیر را مرتب عوض کن با صابون مایع بشور و در آفتاب پهن کن قبل از پوشیدن اتو کن انشاله که درمان می ...

خیلی سریع عوض میکنم بیشتر مواقع هم که خونه ام اصلا نمیپوشم و شلوارمم تند تند عوض میکنم و بعضی مواقع مامانم اتو میکشه برام

۱۹ سالمه 

قند و شیرینی جات و سرخ کردنی رو کم کن ،قند عفونت میاره 

بعضی وقتا بدون لباس تو آفتاب مستقیم بخواب (الان نه وقتی آفتاب سوزان نیست)روزی یه ربع 

دم نوش پونه باکمی نعنا درست کن بخور

خیلی سریع عوض میکنم بیشتر مواقع هم که خونه ام اصلا نمیپوشم و شلوارمم تند تند عوض میکنم و بعضی مواقع ...

بآید دنبال زمینه عفونت باشی 

از فست فود مخصوصا سوسیس و کالباس و .... کمتر استفاده کنی 

بعدش سعی کن دامن بلند بپوشی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
قند و شیرینی جات و سرخ کردنی رو کم کن ،قند عفونت میاره بعضی وقتا بدون لباس تو آفتاب مستقیم بخواب (ال ...

همون احتمالا از قند و شیرینی باشه چون اصلا به تغذیه ام اهمیت نمیدم و ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم 

پونه کوهی شنیدم خوبه حتما میخورم 

چند روز یک بار بخورم؟

همون احتمالا از قند و شیرینی باشه چون اصلا به تغذیه ام اهمیت نمیدم و ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم پونه کوه ...

یه مدت هر روز 

شیرینی های طبیعی مثل عسل و خرما بخور ،مطمئنا به قسمت های دیگه ای از بدنت  هم آسیب میزنه