2777
2789

صد درصد 

صفراشم ندی اوضاعم خیلییی خوب میشه 

هر ک میگه پول خوشبختی نمیاره شماره حساب‌ بدم پولاش و ب من بده من بدبخت شم خودش خوشبخت 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب

پول قطعا بی ارتباط نیست با خوشبختی

به قول گفتنی خیلی حس بهتریه که توی بنز گریه کنی تا پیکان

(عزیزانی که ماشین مدل پایین دارن خدای نکرده ناراحت نشن بالاخره چر خ گردون به یه حال نمی‌گرده انشالله روزی هر مرد و زن ایرانی بهترین خونه و ماشین رو داشته باشه)

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

۱۰۰٪

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

من می خوام خودم با تلاش بدستش بیارم 

می خوام به هدفم وکالت برسم و خودم برای این پول تلاش کنم 

یکی دیگه بخواد این پولو بهم بده اصلا ارزشی برام نداره 

چون نمی خوام محتاج دیگران بشمم

تو این سن بچه داری یعنی ؟. شغل تون چیه ؟ ببخشید البته

بله عزیزم دوتا بچه داذم شغلی ندارم تو روستا زندگی میکنم شوهرم مریضه خداشاهده سرکار نمیره با یارانمون زندگی میکنیم 😭😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
من حتی یک میلیون خوشبختم میکنه خداشاهده خسته شدم تز بس گرسنه خوابیدم وبچه هام. بزور خوابوندم الهی ب ...

تو روستا هستید دستتون برای پروش مرغ و جوجه بازه ها 

البته زیاد درآمد ندارع ولی خب از هیچی بهتره 😔

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بله عزیزم دوتا بچه داذم شغلی ندارم تو روستا زندگی میکنم شوهرم مریضه خداشاهده سرکار نمیره با یارانمون ...

متاسفم واقعا      انشالله خدا کمک تون کنه و آرامش پیدا کنید.  

تو روستا هستید دستتون برای پروش مرغ و جوجه بازه ها البته زیاد درآمد ندارع ولی خب از هیچی بهتره 😔

عزیزم جاش رو ندارم تو با مادرشوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم حیاط هم خیلی کوچیکه بخدا با یارانمون زندگی میکنیم که اونم بیشترش خرج قبض گاز برق اب ودارو دکتر شوهرم میشه وهیچی برا خرید خونه ولباس نمیمونه بخدا مبلغش 1600هست بخدا😭😭😔

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭