2777
2789
عنوان

صیغه یابی

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 48 پست
منم درعجبم

تو تلگرام؟منم هی عضو میکنن خارج میشم😅

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

متاسفانه شوهرمن با همین کانالهای صیغه یابی که تبلیغ میکنن تو تلگرام وسوسه شده بود و با یکیشون چت کرده بود فقط هم درمورد روابط جنسی حرف زده بودن 

فهمیدم و به گوه خوردن افتاد شوهرم ولی از چشمم افتاده و دیگه دوستش ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسی دعوت ناشناس رو تو تلگرام ببند منم تو تلگرام هی منو عضو گروه های صیغه یابی میکردن یبارم دیدم برادرم دعوتم کرده که قسم خورد من دعوت نکردم تو گروه بعد رفت تو تنظیمات تلگرام دعوت بدون اجازه رو مسدود کرد دیگه کسی عضوم نکرد

https://daigo.ir/secret/51172246655

آخه الان چی بگم وثگقتی گوشیش رمز داره وپیام نفرستاده میترسم بگم رمز عوض کنه وبهانه تراشی کنه

فکر کنم صبر من کمه پس، الان من بودم دمار از روزگارش درمی‌آوردم، البته گوشی شوهرم بنده خدا صبح تا غروب که از سرکار برگرده دم دست خودمه 

جان و جهان من تویی   
فکر کنم صبر من کمه پس، الان من بودم دمار از روزگارش درمی‌آوردم، البته گوشی شوهرم بنده خدا صبح تا غرو ...

خوب فرق داره البته تاسه سال پیش اینطوری بود ولی همش به خانوادش پول میداد دعوا را انداختم دیگه رمز گذاشت