2777
2789
مرسی عزیزم که جواب دادین یکی از فامیل هام وقتی ده یازده سال از زندگیش گذشت .. شوهرش فوت کرد..بعد چون ...

عزیزم هیچکی نمیتونه راجب مرگ و زندگی چیزی بگه

این غیر اخلاقیه 

نمیتونم ببخشید❤️

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحدودی بله

دیشب یه خوابی دیدم
خواب دیدم
رفته بودم به یه مکانی مثل یه سالن اجتماعات
بعد که میخاستم بیام بیرون کفش بپوشم برم
هر چی دنیال کفشم میگردم نیست
کنارم یه نفر بود ولی هر چی فک میکنم یادم نمیاد کی بود ممکنه غریبه بوده باشه یا آشنا..اصن یادم نمیاد زن بود یا مرد  ولی به احتمال زیاد مرد بود اگه اون مرد شوهرم باشه تعبیری داره ؟
بعد برای اینکه بریم جای دیگه رو بگردیم
باید از روی سنگ ریزه میرفتیم
بهم گف بالاخره که باید برسم اونجا رو بگردیم زیادم نیس راهش تحمل کنیم میریم بعد میریم اون سالن هم میگردیم
چون بارون بود سنگ ریزه ها خیس بودن اکثرا سنگها هم رنگش توسی بودن .. کلا هوا دلگیر بود چون بارون بود
سخت نبود اونقدر برام از سنگ ریزه گذشتن
رد شدم
بازم هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم
یه کفش خاکی تو جاکفشی دیدم که تو خواب میدونستم مال منه ( ولی تو واقعیت اینجوری کفش ندارم و بیشتر شبیه خواهرم بود یا شبیه کفش یکی از فامیلامون) به اونی ک کنارم بود گفتم اینو بجای کفشی ک گم کردم بپوشم؟ .. اونم گف باشه .. ولی بعد پشیمون شدم نپوشیدم اون کفش خاکی رو..
و تو جاکفشی دو تا کفش بچگونه دیدم  تو خواب حس کردم این دو تا کفش مال دخترمه .. واسه همین اون دوتا کفش رو گرفتم بغلم نگه داشتم و تو دلم گفتم کفش خودم پیدا نشد حدااقل کفش بچمو بگیرم ( و تو واقعیت اون دو تا کفش رو بچم نداره )
بازم رفتم دنیال کفش خودم ولی پیداش نکردم کلا

دیشب یه خوابی دیدمخواب دیدمرفته بودم به یه مکانی مثل یه سالن اجتماعاتبعد که میخاستم بیام بیرون کفش ب ...

خب اره اینک تاحدودی متوجه شدم تعبیرشو

ولی بسته به زندگی اون شخص فرق داره

چندتا سوال میپرسم

جدا شدی از کسی؟

قبل این خواب ایا بحثی داشتی با کسی و حرفی زدی که ناراحت شه؟

و اینکه آدم معتقدی هستی؟ یا ازاد

خب اره اینک تاحدودی متوجه شدم تعبیرشوولی بسته به زندگی اون شخص فرق دارهچندتا سوال میپرسمجدا شدی از ک ...

معنقدم عزیزم 

ولی کاش ت ل ک را م داشتین 

اونجا جواب میدادم 

سر بسته جوری ک تعبیر کردین بهم میگین

عزیزم هیچکی نمیتونه راجب مرگ و زندگی چیزی بگهاین غیر اخلاقیه نمیتونم ببخشید❤️

عزمزمه میشه خواهش کنم در مورد من بگی؟خیلی گیجم احتیاج دارم اخه، آیندم چه طوریه؟ پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ عاشق هم میشیم یا نه؟

دیشب یه خوابی دیدمخواب دیدمرفته بودم به یه مکانی مثل یه سالن اجتماعاتبعد که میخاستم بیام بیرون کفش ب ...

گم شدن کفشتون میتونه نشونه از تغیر مسیرتون باشه یا تغیر اعتقاداتتون

اون سنگ ریزه ها نشونه از یه سختی بزرگه که تو راهتون قرار میگیره که میگذره

و اون مردی که میگید کنارتونه بله میتونه نشون از همسرتون باشه و چون باهم اون مسیرو رفتید یعنی باهم یه سختییو تحمل میکنید و ازش عبور میکنید صحیح و سالم

کفش خاکیی که میگید پیدا کردید نشون از شکستن دل یکیه 

چون میگید به کفش اقوام شبیه بوده احتمالا اون کسی همون آدم باشه

چون در جریان نیستم اینو مطمئن نمیگم ولی

گفتید برش نداشتید چون خاکی بوده شاید میخواستید حرفی بزنید که نزدید و این خیلی خوبه

گفتید کفش دخترتونو برداشتید این یعنی توی اون دوره سختی حواستون کاملا هست ب اعضای خونواده و اتفاقی برای اونا نمیوفته 

فشار بیشتر روی خودتونه اما شما تحمل میکنید

اینارو من فهمیدم گلم حالا یا درسته یا غلط....

عزمزمه میشه خواهش کنم در مورد من بگی؟خیلی گیجم احتیاج دارم اخه، آیندم چه طوریه؟ پزشک موفق و ماهری می ...

قبلا گفتم عزیزم

میشی بله و حرف و سخنت همه جا میپیچه

بله عاشق میشید

انگار از طرف یه اشناس 

مشخصاتو نمیگم

گم شدن کفشتون میتونه نشونه از تغیر مسیرتون باشه یا تغیر اعتقاداتتوناون سنگ ریزه ها نشونه از یه سختی ...

میشه برای من کارت بگیرین؟در مورد آیندم؟ پزشک ماهر و موفقی میشم؟ازدواجم چه طوریه؟عشقو باهاش تجربه میکنم؟