2777
2789
عنوان

باردارا پلییییز 🤔

188 بازدید | 12 پست

سلام مامانا

کیا روگام تزریق کردن؟

میشه ی توضیحی کوتاهی بدین

من هفته ۲۸ هستم دوروز دیکه باید روگام بزنم.

درد داره؟

هزینش؟

و...

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

سلام عزیزم

من رگام زدم ماه قبل.

هزینه آزادش 150 تومن بود از داروخونه پرسیدم و من با دفترچه تامین اجتماعی 45 تومن دادم.

درد که مثه آمپول های دیگس.درد آنچنانی نداره .کاملا معمولی.

آمپول رو بعد از خریداری بلافاصله باید بری تزریقات بزنن برات چون توی یخچال نگهداری میشه و در معرض گرما خراب میشه.همونجا که خریدین سریع برو تزریقات بزنن برات عزیزم.

بعدشم هیچ حالت یا عوارضی نداره.خیالت راحت گلم

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پایم بکشند....

من اون هفته تزریق کردم

از لحاظ قیمتم هر داروخانه ایی یه قیمت میداد ۱۷۰ و ۲۰۰ آزاد

من با دفترچه گرفتم ۱۷۰ بود فکر کنم ۷۰ یا ۸۰ همسرم گرفت 

تزریقشم درد نداره

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من رگام زدم ماه قبل. هزینه آزادش 150 تومن بود از داروخونه پرسیدم و من با دفترچه تامین ا ...

مرسی عزیزم.خیلی خوب توضیح دادی😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
امپول روگام چی هست؟

مربوط به گروه خونیه بارداراس.

من خونم منفی

همسرم مثبت

بخاطر همین باید بزنم

سلام عزیزم من رگام زدم ماه قبل. هزینه آزادش 150 تومن بود از داروخونه پرسیدم و من با دفترچه تامین ا ...

به بازو تزریق میشه؟

نه 

پس به کجا؟  

عزیزم بازو نباشه امپول کجا تزریق میشه؟😂😂

وایییی گفتم شاید آرنج باشه 😥

استاتر ببخشید سوال میپرسم،خانما کسی تو ماه های اول  لکه بینی داشته،من ۴هفته هستم بیشتر از ده روزه لکه بینی دارم روزی ۲تا شیاف پروژسترون استفاده میکنم  اما همچنان لکه بینی دارم با کمردرد شدید کسی تا حالا اینطوری بوده راهنماییم کنه