2777
2789

من چند دقیقه پیش رفتم تو حمام و درم بستم یه یکی دو دقیقه بعدش یه چیزی انگار خورد به در خیلی بلند صداش اومد ... انگار یکی با مشت کوبید به در .... خب حالا من با پدرم و سگم تنها زندگی میکنیم و فکر کردم خب یکی از اوناس زده به در ولی در رو که باز کردم چیزی نبود.... خب اگه بگم نترسیدم دروغ گفتم چون یکم واقعا یه کوچولو ترسیدم ولی این چند روز اخیر یه مدل های دیگه هم مثل این اتفاق افتاده بود....

خدا گفته که من بجز انسان و حیوان مخلوقات دیگه ای رو آفریدم و حالا به عقل انسان به عقل ما میتونه اونها یا آدم فضایی باشه یا جن و حالا روح که جزوی از کالبد انسان و حیوان هستش....

خلاصه میخوام بهتون بگم هر چیزی که خداوند بوجود آورده حتما حکمتی داشته و بی علت نبوده....‌ ❌حتی تویی که داری الان تاپیک منو میخونی و از زندگی نا امیدی و فکر میکنی بیهوده بوجود اومدی و افکار خودکشی داری بدون تولدت و حضورت تو این دنیا بی علت و بی حکمت نبوده حتی خود منی که سرتاپا گناهکارم❌

خب اون لحظه واقعیت وقتی در حموم صدا کرد ناخودآگاه هزارتا فکر اومد سرم که چی بود اصلا کی بود .... ولی هر چی بود فقط فهمیدم وجود هیچ چیزی بی حکمت نیست ..... ❌واقعا خیلی چیزا برای انسان هنوز ناشناخته مونده و کشف نشده ولی بدون اذن خدا همیشه یادتون باشه حتی یه برگ از روی درخت به زمین نمیفته ❌

پیروز و سربلند باشید

ممنون وقت گذاشتید تاپیکمو خوندید🌸

mahyar

🃏

2790
2778
2791
2779
2792