2777
2789
عنوان

کادو تولد من

196 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم واقعا .

دو سال ه من گوشی م خراب ه .شوهرم گوشی آیفون آخرین مدل دستشه.وقتی خرید گفت مثل ماشین می مونه .سرمایه ست فلان ه .چک داد .ولی برای من که رسید ما رسید .دو سال ه گوشی م خراب ه .نه شارژ میشه نه چیزی .نه صدا میاد .باید رو بلندگو حرف زد .

الان که هست سال ازدواج کردیم هر سال تولد م یه بولیز یا گل خریده .

باور می کنید از سال پیش هی الکی گفت برات آیفون می خرم برای تولدت .الان که یه هفته مونده زده زیر حرفش .میگه خوب سامسونک بخر .منم گفتم نمی خواهم اصلا خودم کار می کنم می خرم .ولی خیلی ناراحتم .خوب اونو زودتر بگو 

آیفون قسطی به چه دردتون میخوره آخه بابا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

S24ultra بخر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یادم از یکی از دوستام افتاد

ایشون با وسواس زیاد، بالاخره با یک طلافروش ازدواج کرد

گوشیش مشگل داشت و اصلا صدا نمیرفت

بعد یک مدت از عقد می‌گفت اصلاا به روی خودش نمیاره که گوشی من خرابه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

خب مدل های خوب سامسونگ هم هست تو گروه اس اولترا که گاها برابری می‌کنه با آیفون 

اگه گوشی تون واقعا مشکل داره بنظرم منطقی نیست خیلی لج بازی کنی سر خرید آیفون 

بنظرم من پول هم داشته باشم گوشی دست و ماشین پام هیچ وقت گزینه ایی برای سرمایه گذاری نمی‌دونم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب مدل های خوب سامسونگ هم هست تو گروه اس اولترا که گاها برابری می‌کنه با آیفون اگه گوشی تون واقعا مش ...

ای بابا مسئله پول شه .اولترا هم گرون ه 

بحث خریدن نیست بحث اینه زده زیر حرفش .خوب از اول می گفت نمی خرم 

ای بابا مسئله پول شه .اولترا هم گرون ه بحث خریدن نیست بحث اینه زده زیر حرفش .خوب از اول می گفت نمی خ ...

ای بابا خب تو تاپیک ات نگفتی خب من بنا به حرف های خودت گفتم 

خب همون طور قسطی خرید بهش بگو مبلغی خودش بده بعد خودت کم کم کار می‌کنی میخری 

ای بابا تکلیف آدم روشن نمی‌کنی که 😐

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر