2777
2789
عنوان

لابیای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 54 پست
حالا که فهمیدم تازه وهرد نیستی یه راز بهت میگممردا خیلی دوس دارناگه اگه اگه یه وقتم دوس نداشت ،عملش ...

ببخشید انقدر شفاف میپرسم .

من تصور میکنم ورود آلت به واژن سخت میشه با این شرایط🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا مشکلی نیس خواهری حساس نباش اگه اذیت نمیکنه بیخیالش شود

اذیت که بیشتر از لحاظ روانی اذیتم پیکنه . البته درگیر عفونت اینا هم خیلی میشم .بعد از پریود همیشه ورم میکنه . ولی خب کلا هم روانی درگیرم هم جسمی .

از عملشم بینهایت میترسم

اسی منم اینطوریم کاملا بیرون زدهمنم نگران بودم و استرس داشتمولی همسرم اصلا چیزی نگفت فکر کنم اصلا بر ...

ببخشید بزرگ یعنی چقدر بزرگ؟

اینجا یکی بود میگفت بزرگ ولی کلا میگفت یک سانته ‌ 

ببخشید بزرگ یعنی چقدر بزرگ؟اینجا یکی بود میگفت بزرگ ولی کلا میگفت یک سانته ‌

کاملا بیروک زده بیشتر از یه سانته بزرگه من تا حالا کسی مثل خودمو ندیدم برا همینم قبل ازدواجم استرس داشتم ولی بعدش دیدیم اصلا چیزی نگفت گفتم حیف اون همه استرس🤣

اذیت که بیشتر از لحاظ روانی اذیتم پیکنه . البته درگیر عفونت اینا هم خیلی میشم .بعد از پریود همیشه ور ...

یه سری تمرینات کگل هست سرچ کن طبیعی کوچیکه می‌کنه 

الان دیدم بجای فکر کردن ورزشاشو انجام بده

الهی به امید تو
کاملا بیروک زده بیشتر از یه سانته بزرگه من تا حالا کسی مثل خودمو ندیدم برا همینم قبل ازدواجم استرس د ...

باورت میشه خیلی از خواستگارامو ب خاطر همین مسئله رد کردم؟

لیزر نمیرم.

اصلا خودمو دوس ندارم همش فکر میکنم ی نقص بزرگ دارم .

حالام که نامزد کردم خیلیم دوسش دارم اونم منو دوس داره میترسم بعد از عقد شوکه بشه😔

باورت میشه خیلی از خواستگارامو ب خاطر همین مسئله رد کردم؟لیزر نمیرم.اصلا خودمو دوس ندارم همش فکر میک ...

عین منی اسی تازه من قبلنا فکر میکنم دوجنسم🤣🤣در این حد ینی افسرده شده بودم به خاطرش

فقط اسی همون کاری نری بگی من اینجوریم هیچی نگو مطمئن باش چیزی نمیگه پسرا اصلا توجه نمیکنن ولی اگه خودمون بگیم چشمشون باز میشه هی میکوبن تو سرمون اصلا هیچی نگو

من اندازه لابیای خودم تو کسی ندیدم به من که همسرم چیزی نگفت تو هم مطمئن باش اتفاقی نمیوفته

تازه برا من زشت تره سیاهم شده😂😂