تراس ما تقريبا بسته افتابگيرش خيلي كمه اما من بازم مرددم
ميخواست جواب بده زورش ميومد انگار
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
افتاب مستقیم نخوره به برگاش وگرنه نور ببینه طوری نیس ازمن پشت پنجرس رشدشم خوبه
افتاب مستقيم ك نميخوره
ولي خب نور هست
مرسي عزيزم😻
پتوس کلا گیاهه بی عاریه. شرایط نگهداریش سخت نیس. مامان من داره تو هرجای خونه میذاره خیلی خوب رشد میک ...
اخه تو خونه بنظرم ي جوريه بزارم مخصوصا ك روندست بعد عين جنگل ميشه خونم😂😂😂
ميخوام تو تراس اويزش كنم
نور مستقیم نباید بخوره بهش چون برگاش میسوزه تو افتاب
ممنون عزيدم
کلا گیاه های سایه پذیر نباید زیر اشعه مستقیم آفتاب باشن. ولی اینطور نیس ک دگ کلا بش نور نرسه
ممنون از راهنماييت😻