2821
2789
عنوان

دفع شدن کیست

561 بازدید | 14 پست

من دوتا کیست ریز دارم یکی شکلاتی یکی ساده دوره قاعدگیم تموم شد دارم دارو مصرف میکنم برا کیستا یه روز بعد از این ک کامل تموم شده حالا یهو دلم درد کم گرفته و لکه بینی خیلی کم دارم شما تجربه دفع کیست داشتین؟ممکنه الان دارم کیست رو دفع میکنم؟

عزیزم برای دفع کیست نخودآب و سبزیجات سبز رنگ زیاد مصرف کن من اینطوری کیست چهار سانتی دفع کردم. قهوه و کافئین هم مصرف نکن و شکلات 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم برای دفع کیست نخودآب و سبزیجات سبز رنگ زیاد مصرف کن من اینطوری کیست چهار سانتی دفع کردم. قهوه ...

مرسی عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی کیستتون چه نوعی بوده نخود اب چجوری دقیقا مصرف کردین ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی کیستتون چه نوعی بوده نخود اب چجوری دقیقا مصرف کردین ؟

گلم من کیستم چهار سانتی بود دقیقش اسمش به خاطرم نیست فکر کنم بهش میگفتن کیست خونی . نخود آب پز کن زیاد بعد فریز کن هر روز یکم بریز تو آب و ادویه رب بزن جا افتاد بخور 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

کپسول لیابل تو نت بزن اطلاعاتش میاد بخر استفاده کن خوب میشی خیلی‌ها تو همین سایت حتی واسه بارداری هم نتیجه گرفتن

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
عزیزم برای دفع کیست نخودآب و سبزیجات سبز رنگ زیاد مصرف کن من اینطوری کیست چهار سانتی دفع کردم. قهوه ...

واسه آندومتریوز هم خوبه نخود آب؟؟؟ 

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
هرروز کلم بروکلی بخوروناشتاپیازدرماتی کن هرچی کیسته ازبین میبره شمادرمورد کیست سینه وتوده سینه اطلاع ...

پیاز درمانی رو خیلی تعریفشو شنیدم اما یه مشکلی دارم الان اونم اینه ک دکتر به من قرص روکین داده که از روز اول پریود بخورم با خوردن روکین انگار خونریزیمم کم میشه چون کیست اندومتریوما همون شکلاتی ک دارم اگر خونریزیت قطع بشه هم کوچیک تر میشه هم یکی دیگ ایجاد نمیشه از طرفی پیاز درمانی اینجوریه که میخوری خونریزیت بیشتر میشه الان تو دو راهی موندم ک چیکار کنم ممنون میشم اگر اطلاعی داری بگی

موقع دفع اذیت شدین یا هیچی متوجه نشدین؟

اصلا متوجه نشدم شاید با پریود و درد پریودم بود که نفهمیدم

واسه آندومتریوز هم خوبه نخود آب؟؟؟

نمی‌دونم گلم من اون زمان سرچ کردم متوجه شدم سبزیجات سبز رنگ ماده ای دارن که مصرفشون برای کیست خوبه و حتی نخودآب هم نوشته بود

واقعا سبزیجات موثره؟؟

بله سبزیجات سبز رنگ مثل بروکلی و خیار و چند نوع دیگه گویا یه ماده دارن که برای درمان کیست خوبه حالا فرایند علمیشو نمی‌دونم 

جدا؟؟ خدا خیرت بده حتما میخونم دربارش مرسی عزیزم

آره جدی میگم،،قربانت حتما استفاده کن منم دعا کن....منم خودم دارم استفاده میکنم خیلی خوبه فقط یکم خشک می‌کنه اولش نگران نباش با روغن زیتون یا گل سرخ شیاف کن. خیلی هم دفع داری نگران نباش

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792