2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

7879 بازدید | 113 پست

سلام خانوما من چنتا زگیل کوچیک روی مقعد و ی بافت زگیل طور و غیر عادی برجسته اندازه ی بند انگشت پایین دهانه واژن دارم ، نامزد کردم و قبلش اصلا مخم تعطیل بود ازین چیزا ک ازمایشای اونو ببینم ،

حالا لطفا راهنمایی کنید پاپ اسمیر دادم و اوکی بود و پاورفیت و ویتامین میخورم کرم اسیکلوویر میزنم ولی انگار اون زائده بند انگشتی داره بیشتر میشه روی پوستم نقطه های اطراف مقعد هم تغییری نکردن حدود ۳ ماه درگیرم 

چیکار کنم 💔😭😭😭😭😭😭😭😭😢🥺

هموریید نیس ی موقع

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میگی زگیله؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزیزم پاپ اسمیر ساده دادی یا با بررسیhpv?

ساده نوشته بود دکتر برسی شو گف فعلا صبر کن ببین خوب میشه یا نه چون ۲۲ سالم جوونم شاید سیستم ایمنی دفع کنه ولی امید وار نیستم خودم 

ساده نوشته بود دکتر برسی شو گف فعلا صبر کن ببین خوب میشه یا نه چون ۲۲ سالم جوونم شاید سیستم ایمنی دف ...

معمولا واسه تشخیص قطعی، پاپ باید با اچ‌پی وی باشه.

ولی اینکه میگی داره زیاد میشه احتمالش هست زگیل باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یعنی چی دکترو عوض کن ببین گزینهhpvتو پاپ اسمیرت هست یانه؟

ن چیزی نیس گف خوبه ک ب داخل نرفته بخدا دو تا ماما و دوتا زنان رفتم اینجا حتی متخصص هامون زیاد دلسوز نیستن از ی ماما آنلاین ویزیت گرفتم اون بهتر توصیه می‌کرد 

معمولا واسه تشخیص قطعی، پاپ باید با اچ‌پی وی باشه.ولی اینکه میگی داره زیاد میشه احتمالش هست زگیل باش ...

شما راه درمان قطعی شو میدونید من اون زائده رو خیلی رو مخم زگیل های کوچیک اطراف مقعدم انقدرام رو مخ نیس ۳ تان