2777
2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 18 پست
نگفتم مادرت خوبنگفتم محبت کن که اونم باهات خوب بشهمیگم هرچقدرم بدی کنه حتی تا آخر عمرش بهت بدی کنه و ...

ببخشید ولی قانع کننده نبود همونطور ک پدرو مادر حقی بر گردن فرزندشون دارن فرزندم حقی داره ،عاق والد داریم درمقابل عاق فرزند هم داریم ، از ته دلم میگم انقدر ک مادرم عذابمون داد و زجر کشمون کرد بازم دوس دارم خیری بهش برسونم ولی هر دفعه پشت دستمو داغ کردم 

هر دفعه ک مادرمو نفرین کردم پشیمون شدم ب حرمت همون زحمتایی ک تو بارداری و کودکی کشید ولی هیچ وقت یادم نمیره چیکارا کرد

تنها واکنش در برابر بعضی از ادما چ والد باشن چ ن فقط دوریه

امام علی میگه ۱۴ سال بچتو تربیت میکنی بعد اون یا دوستته یا دشمنت ،فارغ از ادمایی ک نمک نشناسن و ظلم ب پدرو مادر میکنن بخشی از این حدیث میگه تربیت خودته ک فردا و رابطه بچتو با خودت میسازه

نگفتم مادرت خوبنگفتم محبت کن که اونم باهات خوب بشهمیگم هرچقدرم بدی کنه حتی تا آخر عمرش بهت بدی کنه و ...

کاش سوادت ب قدری قد کشیده بود ک در مورد حق فرزندان بر والدین هم  دو تا چیز یاد بگیری، کاش لااقل اسم عاق اولاد هم ب گوشت خورده بود.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارم بهت میگم همه مادراآقا امام صادق (ع) میفرماد اگر مادرت گبر و کافر و بت پرست و آدم کش و جنایتکار ...

کاش گیر ی مادر خودشیفته روانی و عقده ای افتاده بودی ک روزی هزار بار عزت نفس و اعتماد ب نفست رو قهوه ای میکرد تا ببینیم در عمل چقدر میتونی فرمایش امام صادق رو اجرا کنی! 

فقط دو تا خط خوندی بدون اینکه هیچ درکی از آنچه خوندی داشته باشی.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اره دقیقا ولی متاسفانه هرگز زیر بار اینکه مشکل داره نرفته و بمن میگه تو مشکل داری. واقعا با اینجور ا ...

خیلی خوب میفهمم چی میگی چون منم تو شرایط تو بودم، راه خیلی خیلی سختی داریم برای اینکه بتونیم ب صلح با خودمون و پذیرش خودمون و عشق ب خودمون برسیم، راه خیلی سختی برای ساختن عزت نفس و اعتماد به نفس و هویت و استقلال داریم، سعی کن تلاش نکنی ک دو تا بیخبر رو ک هیچ درکی از موقعیت تو نداشتن متقاعد کنی و خودت رو توضیح چون نمیفهمنت حتی اگر با هزار جمله براشون دلیل و منطق بیاری بازم زر مفت خودشون رو تکرار میکنن،خیلی سعی کن از یوتیوب  در مورد والدین خودشیفته و اثرات زندگی باهاشون اطلاعات کسب کنی و دوره های عزت نفس و انرژی زنانه رو پیدا کن و کار کن، اینا کمکت میکنه کم کم از این حال و روز بیای بیرون.