2777
2789
یادم رفته بود بپرسم واژینال بذارم یا مقعد الان چجوری بذارم

فرقی نداره اما بنظر من مقعدی بهتره.چون واژینال زودتر میریزه بیرون.چندمیلی داده?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روی خود شیاف نوشته واژینال و مقعدی.یعنی ب هردو روش میشه استفاده کرد.ولی من هردوشو ک استفاده کردم دیدم مقعدی بهتره

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
۴۶روزمه.خیلی ترسیدم ا دیروز درد پریودی دارم ا صبم هر چی خوردم سکسه افتادم بعدش

من قبلأخونده بودم که دراین روزلکه بینی به اندازه یک قطره طبیعی بوده.ولی اگه دکتربرات شیاف داده حتمأ استفاده کن ودکتر هم برو.

تأثیرواژینال بیشتره یامقعد؟

مقعدی عزیزم.چون واژینال سریع میریزه بیرون.اما مقعدی تو۵دقیقه اول حداکثر جذبشو داره

۴۰۰میلی 

پس هرشب یکی بذاری کافیه.ولی یادت باشه یدفعه قطع نکنی.یاازدکتر بپرس ک ایا لازمه قطع کنی یا کم کم برسون ب ۲۰۰ میلی و کم کم قطع کن

به نظرت الان ضربان قلب مشخصه؟؟

ن ضربان قلب از۶هفته به بعد معلوم میشه.البته من احتمال میدم لکه خونی ک شمادیدی برالانه گزینی باشه ولی چون پزشک تجویز,کرده استفاده کن.حتی میتونی همون۴۰۰رو نصف کنی نصفشو استفاده کنی.من اینکارو میکنم خودم

من روز ۴۶مه فک کنم تااالان لانه گزینی شده 

تو یماهه اول لانه گزینی انجام میشه اما نگران نباش.چون تو سه ماهه اول لکه بینی عادیه.تا کامل جابیفته و یکم ک رحم بزرگ میشه ممکنه اتفاق بیفته.استراحت کن حتما تا جفتت پایین نیاد