2777
2789
عنوان

خدامی بخشه

64 بازدید | 9 پست

خدا آدمی که با حرفهاش و طعنه هاش دل بقیه رو به درد میاره رو میبخشه واقعا؟🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

🥺😭

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه، تا وقتی که رضایت اون آدمی رو که دلش رو شکسته به دست نیاره نمی بخشه

اصلا براش مهم نیست 🥺 هر روز تکرار میکنه 

امیدوارم یه روز به سزای عملش برسه😔

اصلا براش مهم نیست 🥺 هر روز تکرار میکنه

اون الان چون با عواقب کارش روبه رو نشده براش مهم نیست، ولی همین که یکی دو بار سرش به سنگ بخوره سر عقل میاد، تا اون زمان سعی کن به حرف های نیش دارش بی اهمیت باقی بمونی، می‌دونی خودت هم خیلی مقصری، چون به حرف هاش اهمیت میدی که آزار می‌بینی، حرف های بد و نیش و کنایه های زیادی که در طول روز می‌شنویم تمامی نداره، ولی اینکه در برابر اون حرف ها چه جور واکنشی از خودت نشون بدی خیلی مهمه

اون الان چون با عواقب کارش روبه رو نشده براش مهم نیست، ولی همین که یکی دو بار سرش به سنگ بخوره سر عق ...

هیچ واکنشی نشون نمیدم اون لحظه اما بعدش خیلی ناراحت میشم و غصه میخورم 

هیچ واکنشی نشون نمیدم اون لحظه اما بعدش خیلی ناراحت میشم و غصه میخورم

خب همین دیگه، باید به درجه ای از بی تفاوتی نسبت به حرف هاش برسی که احساسات بعد از فکر کردن به اون هم تو رو عذاب نده، اگه به یه دید عاقلانه بهش نگاه کنی میفهمی نظراتش پوچ و بی ارزشه و اصلا لازم نیست آنقدر ها هم خودت رو عذاب بدی، بی اهمیت باش، چون اگه نباشی اونی که این وسط ضربه می‌خوره فقط خودتی و خودت

خب همین دیگه، باید به درجه ای از بی تفاوتی نسبت به حرف هاش برسی که احساسات بعد از فکر کردن به اون هم ...

چجوری بی اهمیت باشم 🥺

چجوری بی اهمیت باشم 🥺

چجوری بی اهمیت باشی؟ خب به این فکر کن که آقا نظر اون شخصی که آنقدر بهش اهمیت میدی چه تأثیری می‌تونه روی زندگیت داشته باشه؟ کجای ارزش زندگیت به یه نظر پوچ بنده؟ ببین من میدونم که نظر دیگران برای همه ی ما مهمه، من درک میکنم چون همه ی ما دوست داریم از دیدگاه دیگران کاملا بی نقص به نظر برسیم، ولی بیا و واقع بین باش، جلب رضایت 100 درصدی مردم هدفی عه که هیچ وقت نمیتونی بهش برسی، گاهی وقتا یه نظر، یه ایده، یا یه پیشنهاد به خاطر اختلاف سلیقه ای که بین مون هست به وجود میاد، پس هر وقت دیدی اگه نظر یا حرف کسی آزارت میده بگو (ایراد از من نیست، حتما طرف مقابل ام بی سلیقه اس) زمانی که یاد بگیری که همه ی عیب و ایراد ها رو فقط از چشم خودت نبینی، اون وقته که پیشرفت می‌کنی و میتونی بی اهمیت باشی