2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم واقعا دیگه بریدم انگار دیگه تو زندگیم هیچ ذوقی وجود نداره شوهرمم که فقط بره بچسبه به ننش من نمیدکنم اینکه انقد مامان دوست بود بیخود کرد اومد زن گرفت

میشه واسه زودتر مامان شدنم  صلوات بفرستید😙
منم واقعا دیگه بریدم انگار دیگه تو زندگیم هیچ ذوقی وجود نداره شوهرمم که فقط بره بچسبه به ننش من نمید ...

دقیقاچرازن میگیرن اگ مادرتوخیلی دوس داری بشین خونت مراقبش باش ۲۴

دقیقاچرازن میگیرن اگ مادرتوخیلی دوس داری بشین خونت مراقبش باش ۲۴

دوستم من تاپیکتو اولین صفحشو خوندم اومدم این تاپیکت بهت بگم انقدرکار نکن که بشه وظیفت به خودت ارزش قائل شو مجبور نیستی مثل کوزت اونجا بشوری سرخ کنی بکشی .بعد تازه نامزدی نبایدم تنها بری خونشون و تنها برگردی 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
همیشه برادرش میاددنبالم😔

مگه با لرادرش عروسی کردی که اون بیاد دنبالت از اول اگه به خودت ارزش قائل شی اونجوری باخودت برخورد میکنن و اگه واقعا بخاطر اینکه میخوای عروس عزیزی باشی و اونجور کار میکنی میخوام صدسال م عروس خوب نباشی اول از همه خودتو دوست داشته باش با شوهرتم خوب باش جنگ نکن یکم سیاست به خرج بده فقط .

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من