2777
2789

⛔خبر فورے و بسیار مهم

هموطنان گرامی:

توج توجه....

طب اطلاعیه بیمارستان الزهرا تهران قرص استامینوفن جدیدے وارد بازار شده ڪه در زیر آن بصورت ریز نوشته شده "دگلوفین  یا   باڪلوفن"به هیچ وجه  به هیچ وجه استفاده نڪنید ڪه ظرف مدت 72 ساعت صد در صد سبب مرگ مے شود.

لطف اطلاع رسانے ڪنید

خواهشاً ڪپے ڪنید  همه در جریان باشن...رف خطر احتمالے واجب است لطفا اطلاع رسانے ڪنید به نظر میرسد این قرص سمے توسط اسراییل و از طریق عناصر گروه داعش توزیع میشود

,,فق زود,بفرستید,,توهرگروه هستید,,هرک برات مهمه اینو براش بفرس.

اطلاعات ناجا 09122431960

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخبار به طور رسمی اعلام کرده؟؟؟؟

شاید اخبار کذب تلگرامی واسه تشویش اذهان عمومی مثل همیشه!

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

من دو شب پیش باکلوفن خوردم😐

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
سلام ممنون از اطلاع رسانی خوبتون خدا محو کنه کسانی که در هر منصب و لباسی به این مردم و کشور ...

خواهش👍

برای ادم نابینا شیشه با الماس فرقی نداره پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن شیشه ای مطمئن باش اون نابیناست
من دو شب پیش باکلوفن خوردم😐

پس فقط ۲۴ ساعت وقت داری😔

شوخی کردم عزیزم سلامت باشی همیشه😄😘😘😘

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم