2777
2789
عنوان

مغازه خودکشی

79 بازدید | 0 پست

کتابش دوست داشتنیِ یه تیکه دوست داشتم و میزارم

_من درست اومدم؟

اینجا مغازه خودکشیه اینطور نیست ؟

+اون کلمه رو فراموش کن چه اهمیتی داره؟

زندگی همینه که هست اگه سخت بگیری اونم بهت سخت می‌گذرونه این ماییم که بهش ارزش میدیم

با همه کمبودهایی که این دنیا داره زیبایی های خودش رو هم داره

نباید از زندگی زیاد انتظار داشته باشیم

نمیشه باهاش جنگید بهتر اینه که نیمه پر لیوانو ببینیم حالا اون تفنگ و طنابو پس بده.

حالی که این لحظه توشی پر استرس و دردِ

الان سرت داغِ هر چیزی امکان داره اتفاق بیفته

امیدوارم پاهات این قدرتو داشته باشن که تو رو با این خانم توی آینه برگردونن خونه اگه واسه من این کارو نمی‌کنی واسه اون انجام بده

اسمش چیه؟

_نا اومی

+به به چه اسم قشنگی

نااومی دوست داشتنی

حالا خودت میبینی خیلی زن خوبیه

ماسکشو با خودت ببر خونه بهش بخند اونم بهت می‌خنده

مواظبش باش بهش محبت کن ببرش حموم لباس‌های خوشگل تنش کن

عطر خوب بهش بزن

سعی کن قبولش کنی ،باهات دوست میشه محرمت میشه بعد از یه مدت دیگه از هم جدا نمی‌شید.

خیلی مواظبش باش ارزش این همه مراقبتو داره.

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^