2777
2789
بفرمایید

من دارم پایتونو یادمیگیرم دیگه دارم کم کم کل مفاهیمش رو جمع می کنم الان سر انتخاب شاخه موندم ،می خوام به درآمد برسم نمی دونم برم بک اند جنگو یادبگیرم یا برم سمت هوش مصنوعی از طرفی میگن هوش مصنوعی دیر بازده و دیرتر میشه به درآمد برسی چون من هدفمم فریلنسری هستش فعلا 

خیلی سردرگمم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم پایتونو یادمیگیرم دیگه دارم کم کم کل مفاهیمش رو جمع می کنم الان سر انتخاب شاخه موندم ،می خوا ...

موفق باشی. 

اگر فریلنسری میخوای بنظرم بک اند یاد بگیر. 

هوش مصنوعی خوبه ولی خیلی تخصصیه و مسیر طولانی که روز به روز داره عوض میشه یعنی چیزی که امروز تو این زمینه یاد میگیری تا یه ماه دیگه ممکنه کاملا منسوخ باشه یا جدیدش اومده باشه. 

ولب بهترین زمینه کاری برای پایتون از نظر شیوع هوش مصنوعی هست  اگر کسی بک‌اند بخواد شاید گزینه های آخرش پایتون باشه معمولا لاراول و دات نت انتخاب های اول هستن  منظورم اینه  نقطه قوت پایتون هوش مصنوعی هست نه جنگو. 

موفق باشی. اگر فریلنسری میخوای بنظرم بک اند یاد بگیر. هوش مصنوعی خوبه ولی خیلی تخصصیه و مسیر طولانی ...

خب پس یعنی انتخاب اشتباهی کردم ؟

آخه من می خواستم پایتونو انتخاب کنم که اگه یه زمانی نشه از بک اند پول دربیارم بتونم مسیرم رو تغییر بدم به سمت هوش مصنوعی چون اونم پایتون می خواد ....الان موقعیت شغلی برای جنگو کمه ؟

خب پس یعنی انتخاب اشتباهی کردم ؟آخه من می خواستم پایتونو انتخاب کنم که اگه یه زمانی نشه از بک اند پو ...

کم به نسبت بقیه زبان هاست . لاراول  خیلی زیاده دات نت هم همینطور توی بک اند. 

مزیت پایتون همین تنوع هست که هر جا دیدی فایدهدنداره مسیر رو عوض میکنی

میتونی سایت های شغل یابی و پروژه یابی رو ببینی درصد  اختلاف رو ببینی بعد تصمیم بگیری.   

شاید تعداد آگهی های پایتون زیاد باشه ولی مهم اینه تخصص مورد نظر تو چقدر هست. 

مثلا اگر جنگو بود ببینی  چند درصد پایتون از این تعداد چقدر جنگو داره؟ .

اینجوری تو تصمیم گیری راحت تری

اکر تصمیمت هوش مصنوعی باشه بهترین گزینه رو انتخاب کردی 

ولی اگر بک اند انتخاب کردی اونوقت شاید گزینه محبوبی نباشه جنگو 

کم به نسبت بقیه زبان هاست . لاراول خیلی زیاده دات نت هم همینطور توی بک اند. مزیت پایتون همین تنوع ...

خب مگه فریمورک غیر از جنگو هست که پر طرفدار باشه 

وقت برای تغییر هست اما من فعلا درآمد برام مهمه میگم یه درآمدی ازش دربیارم یه سابقه کارو رزومه ای بشه برام بعد برم سراغ هوش مصنوعی اتفاقا نگاه کردم سایتارو بیشتر موقعیت شغلی برای بک اند همون سی شارپ و دات نت بود 

الان شما تو این حوزه کار می کنید؟