سلام خانوما دوتا پسرامو بردم دکتر واس لوزه شون وقت عمل دادن ولی با رضایت خودم قبول کردن چون دکتر میگفت با دارو کوچیک میشه لازم نیس عمل شه ولی خب بچه من تند تند تب بالا میکرد لوزه هاش متورم میشد گلوش درد میکرد هربارم میبرم پنی سیلین میزدن انقدم لاغره ک نگین . دیگه خسته شدم گفتم یبار عمل شه بچم راحت بشه. توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین
من کلاس دوم عمل کردم تا حد مرگ میرفتم بنظرم مدتی دارو استفاده کن بعد عمل چون بعد عمل گلوش گشاد میشه صداش گنده اگه خیلیم بچه هستند ممکنه اذیتت کنن حرف بزنن و بستنی نخورن من درحدی بودم که تنگی نفس میشدم
من کلاس دوم عمل کردم تا حد مرگ میرفتم بنظرم مدتی دارو استفاده کن بعد عمل چون بعد عمل گلوش گشاد میشه ...
راستش من خودمم کلاس اول عمل کردم یادمه چند روزی اذیت شدم ولی گوش شیطون کرد از اون ب بعد دیگه نه تب کردم نه مریض شدم . راستش منم اگه پسرم زیاد تب نمیکرد و گلو درد نمیشد راضی ب عمل نمیشدم ولی چیکار کنم نمیتونم ک هر روز هر روز پنی سیلین و انتی بیوتیک بدم بهش
سلام اگر تهران میتونید برای ویزیت ببرین دکتر فریدون زندیه متخصص الرژی و بیماری های کودکان هستند پسر ...
سلام عزیزم راستش دوهفته هست ک عمل کردم هر دوتا پسرامو لوزه داشتن دکتر گفت از الرژی هست با دارو حل میشه ولی چون زیاد دارو داده بودم گفتم یبار عمل شن راحت بشن. بعد عمل دکتر گفت ب احتمال زیاد ۳۰ یا ۴۰ درصد الرژیشونم با این عمل خوب بشه . البته پسرمن علایم الرژی نداشت برای تب مارشال هم چند باری بردم پیش متخصص تبهای دوره ای ولی بعد معاینه میگفت ک مارشال نیس چون گوش درد هم میگرفت ازمایشش هم عفونت نشون میداد ب پنی سیلین هم جواب میداد با استامینوفن هم تبش پایین میومد. علایم بچه شما چیبود ؟و الان چطور هست؟