2777
2789
عنوان

مامانم به بابام گفت گشاد 😑😐

402 بازدید | 21 پست

زنگ آیفون زدن 

بابام داشت یه وسیله تعمیر میکرد از آیفون دور یود 

مامانم نزدیک آیفون بود که نزدیک اشپزخونس، داشت بادمجون سرخ میکرد 

دوتاشون وایساده بودن ببینن کی درو باز میکنه 

یهو مامانم به بابام گقت گشاد 😑😐 

بابام ناراحت شد

مامانم خیلیییی بد حرف میزنه ، بی ادبه کلا 

خانوادشم همینن 

من جاش خجالت کشیدم 😔😬 

چقد زشته این کارا و رفتارا بین زن و شوهرا

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا منم به شوهرم میگم 😬🫣

البته میگم گ ش ا د همینطور مخفف 🤣اونم می‌خنده 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب مامانت خبرداره😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

واااا منم به شوهرم میگم 😬🫣البته میگم گ ش ا د همینطور مخفف 🤣اونم می‌خنده

جلو بچه ها  واقعا زشت و زننده س تو خلوت خودتون ک هرچی بگین صمیمت بیشتره

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان

حالا ما حرف بی ادبی نمی‌زنیم اما اماااااان از دست بچه دهه هشتادی

واقعا ادبیاتشون مثل لات‌ها شده ،تو یه مدرسه شاید چندنفر انگشت شمار ادب دارن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
جلو بچه ها واقعا زشت و زننده س تو خلوت خودتون ک هرچی بگین صمیمت بیشتره

اره چون بچم کوچیکه خیلی متوجه نمیشه چی گفتیم جلوی بچم نمی‌گیم یا مخفف میگیم متوجه نمیشه اصلا

ولی ممنون که تلنگر زدین بهم ☺️🍫

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

امضات خیلی قشنگه😍

بعد دختر خالم من هی به خودش میگه مثلا پیشش عادی هست . کسی هم کارش نداره

البته دختر خالم تا حالا دستشم به نامحرم نخورده ها ولی طوری که حرف میزنه اینطوریه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍